Mindre Solcellsföretag i Skåne

Skåne
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

8 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Bygg och entreprenad

Beskrivning

  • Bygg och entreprenad

Ett företag för sen som vill komma in i en framtidsbransch.

Företaget grundades år 2021 och har sedan dess haft en gynnsam tillväxt med många fina referensanläggningar. Bolagets omsättningsprognos för 2023 ligger på närmare 10 Mkr och man har även en stor inarbetad orderstock.
Företagets huvudsakliga verksamhet är försäljning av solpanelsanläggningar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i södra Sverige. Man bedriver försäljning av solcellsentreprenader och anlitar sedan underentreprenörer för dess utförande.

Framtidsutsikterna är goda och bolaget är i sin region premierad återförsäljare av solcellsprodukter från ett tyskt världsledande solcellsgrossist med fokus på premiumsegment.
Ägarna ser att det är rätt tillfälle att få in en ny ägare som med nya resurser som kan vidareutveckla företaget i rätt riktning. Förutom en köpare som redan finns i branschen kan det finnas en möjlighet för någon som ser en utvecklingspotential att utföra hela, eller delar av installationsarbetet inom bolaget, vilket skulle öka vinstmarginalen över tid. Exempelvis tak- eller elfirma.

Ägarna är flexibla i sina tankar kring en överlåtelse.

Ekonomi

Omsättning:

8 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Bygg och entreprenad

Startår:

2021