Väl inarbetad bilverkstad

Örebro
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

8 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Tjänsteföretag

Beskrivning

  • Tjänsteföretag

Bolaget som överlåtes driver en etablerad bilverkstad som erbjuder i stort sett alla typer av bilreparationer och serviceärenden till samtliga bilmärken och biltyper (Diesel, bensin, el). Allt från glasskador, däck och motoroptimering till bilskador och lackering.

Bilverkstaden ligger i ett expanderande område strax utanför en större stad i Mellansverige. Det är lätt för kunderna att ta sig dit. 

Bolaget passar den som har en verksamhet idag och kan se tydliga synergieffekter. Det passar även för entreprenören som vill ersätta en anställning och jobba aktivt i egen regi. 

Varför är detta bolag en bra investering?


Inarbetad verksamhet: Företaget har en lång historik och upparbetade relationer med såväl kun-der som leverantörer. Det är en verkstad som har ett gott rykte tack vare den goda service och höga kvalitet de erbjuder sina kunder.


Bred kompetens: Bolagets anställda besitter en bred kompetens och har stor erfarenhet. Det gör att man kan erbjuda många olika tjänster till alla typer av bilmärken och bilar. Allt från de som kräver mo-dern service till de lite äldre. 

Utvecklingsmöjligheter:  Med den stabila grunden som den långa erfarenheten av branschen har gett finns det goda möjligheter att utveckla bolaget vidare. Bl. a genom att utöka med fler verksamhetsgrenar eller teckna avtal med fler försäkringsbolag. 

För mer information, kontakta ansvarig mäklare. 

Ekonomi

Omsättning:

8 000 000 kr

Utförande

Bransch:

Tjänsteföretag