Hagagatan 20

Centrum , Tibro
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

403 m²

Pris

3 500 000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Bostad
  • Samhällsfastighet

Bra investeringsmöjlighet - Byggnad med fem-sex lägenheter!

Vi är glada att kunna erbjuda denna möjligheternas fastighet till försäljning. Denna byggnad med fem-sex lägenheter erbjuder en fantastisk investeringspotential för dig som letar efter ett hållbart projekt.

Fastigheten är belägen i centrala Tibro med närhet till bekvämligheter som affärer, restauranger och kommunikationer. Du tar dig enkelt med kollektivtrafik till både Skövde och Karlsborg.
Detaljplanen säger idag att fastigheten kan nyttjas till allmänt ändamål såsom skola, vård m.m. För att ställa om ändamålet till exempelvis hyresbostäder krävs en ändring av detaljplanen vilket en köpare får undersöka. 
Missa inte denna spännande investeringschans - kontakta oss idag för mer information och visning!

Hustyp: Enplanshus
Grundläggning: Torpargrund, finns två luckor inne
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Träpanel
Tak: Betongpannor (tvättade och mossbehandlade)
Fönster: 3-glas isoler
Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburna radiatorer
Ventilation: Mekanisk frånluft

Fiber: Finns indraget till fastigheten men är ej utdraget till respektive lägenhet. 

Fastigheten har tidigare varit uthyrd till Tibro kommun som haft vårdboende i byggnaden. Tidigare avtal med Tibro kommun har varit kallhyra och hyresgästen har stått för alla taxebundna kostnader.

Under 2022 betalade fastighetsägaren 5.300 kr i försäkring, 38.000 i fastighetsskötsel samt 37.000 till extern konsult.


Lägenhet 1-5:

Lägenhet 1-3: Tre likvärdiga lägenheter med hall, sovrum och stort badrum med våtrumsmatta, dusch, wc och tvättställ. Trinettkök med diskho, spishäll, kyl/frys, mikro och utrymme för matplats. Utgång till trädgården. Två av lägenheterna har ingång på framsidan samt en frånbaksidan.

Lägenhet 4: Ligger in mot bakgården och har hall, sovrum, stort badrum med dusch, wc, tvättställ och förberett för tvättmaskin. Köket är utrustat med spis, fläkt och kyl/frys. Utrymme för matplats samt utgång till trädgården. 

Lägenhet 5: Ligger ut mot framsidan och har sovrum, badrum med dusch, wc och tvättställ. Köket saknar vitvaror och skåpen är igensatta. Utgång till framsidans trädgård finns. 

Hall/huvudentré: Härifrån nås lägenhet 1, 2, 3 och vidare till personaldelen samt övriga huset med lägenhet 4 och 5. Lucka till torpargrunden finns också. 

Personalutrymme / Lägenhet 6:
Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och tvättho. Utgång till framsidans trädgård. 
Två kontor.
Personal-badrum med dusch, wc och tvättställ. 
Städskrubb.
Förrådsutrymme med lucka till vind.
Stort sällskapsrum med stora fönster och utgång till baksidan och trädgården. I anslutning till sällskapsrummet finns ett kök med vitt inrede, ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin.
Pannrum.

Separat förrådsbyggnad: en del isolerad med element samt en del kallförråd. Soprum finns. 

Övrig information

Övrigt:

Komplett annons: https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/objekt?objektid=2813712.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 5 403
Tomtarea 1 618

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Kundparkering
Omklädningsrum
Parkering
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Pris:

3 500 000 kr

Prisinformation:

Utgångspris

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tapetsören 21

Teknisk information

Grund: Torpargrund, finns två luckor inne

Stomme: Trä

Bjälklag: Trä

Fasad: Trä

Tak: Betongpannor

Fönstertyp: 3-glas isloer

Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburna radiatorer

Omgivning

Omgivning/natur:

Tibro är en aktiv kommun med drygt 10 000 invånare endast två mil från Skövde. Här får du mycket bostad för pengarna och dessutom är skatten låg. I Tibro trivs både barnfamiljer och de som uppskattar en lugn och trygg miljö med god service. Föreningslivet är unikt och sätter sin prägel på orten. Här finns över 120 föreningar, många av dem inom idrott, mest känt är Tibro för motocross och konståkning. Tycker du om att idrotta behöver du alltså inte sakna något. Du kan också jogga eller åka skidor i de fina motionsspåren som finns i och utanför samhället eller besöka ortens ishall eller sporthall. Inom tätorten finns två årskurs F-6 skolor med tillhörande fritidsverksamhet, Häggetorpsskolan och Baggeboskolan. För de större barnen finns sedan Nyboskolan med årskurs 7-9. Totalt i kommunen finns det sedan nio förskolor för de mindre barnen. På Baggeboskolan och Nyboskolan finns även grundsärskola. Tibro är Sveriges möbelcentrum och entreprenörsandan är stark. I kommunen finns över 800 företag, cirka 60 av dem sysslar med tillverkning, design, försäljning och distribution av möbler. Merparten av Tibroborna arbetar på orten men de som pendlar åker främst till Skövde till de stora arbetsgivarna Volvo och Skaraborgs sjukhus. Tibro ligger bra till, det är nära till allt och goda kommunikationer till Skövde där du lätt kan ta dig vidare till Stockholm och Göteborg.

Hagagatan 20