Tulegatan 25

Sundbyberg , Sundbyberg
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Butik

Beskrivning

  • Butik

Unik möjlighet! Nu har du chansen att förvärva en framgångsrik zoofackhandel med enastående potential och en fantastisk geografisk placering

Välsorterad butik på 144kvm med en stor samling kända varumärken och ett omfattande utbud av foder och tillbehör, har redan etablerat en trogen kundkrets som har byggts upp under cirka 20 år och nu är det din tur att ta över och maximera dess framgång.

När du kliver in i butiken blir du genast imponerad av den varierade samlingen av högkvalitativa produkter. Det breda sortiment innefattar allt från premiumfoder till leksaker och tillbehör för djur i alla storlekar och arter. Butiken har noga valt ut varumärken som är välkända för sin överlägsna kvalitet, vilket gör att du kan erbjuda dina kunder de bästa produkterna på marknaden.

Butiken har en lojal kundbas som återkommer gång på gång. Genom att erbjuda utmärkt kundservice och skapa en personlig upplevelse har nuvarande ägare byggt upp ett förtroende som gör att kunderna vet att de kan lita på verksamheten. Denna lojalitet skapar en stabil grund för fortsatt framgång och tillväxt.

Dessutom finns det stor potential att ytterligare utveckla och höja lönsamheten i denna verksamhet. Med rätt marknadsföring, utökning av veterinärrelaterade tjänster och näthandel kan du locka ännu fler kunder och öka försäljningen av både produkter och tjänster. Den geografiska placeringen är enastående, med närhet till Tuletorget och en strategiskt synlig skyltplats från tre olika riktningar som bidrar till att generera trafik och öka varumärkeskännedomen ytterligare.

Med en välsorterad butik, kända varumärken, ett stort sortiment av foder och tillbehör, en lojal kundkrets och stor potential att växa och öka lönsamheten är detta en bra investering.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

"" Vänligen respektera att det är en pågående verksamhet och stör inte verksamheten med oanmälda besök! All kontakt och visning ska gå via ansvarig mäklare! ""

Övrig information

Övrigt:

Redan vinstdrivande verksamhet med stor potential att få verksamheten utvecklas och bli ännu mer lönsam.

Ekonomi

Prisinformation:

Inkråmsförsäljning

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Butik

Utrustning som medföljer:

Lager, butiksinredning, inkråm, överlåtelse av hyresavtal

Omgivning

Företag i närheten:

Restauranger, kaféer, butiker

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns 1 plats som kan överlåtas, i övrigt flera avgiftsbelagda parkeringsplatser utanför.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge

Kommunikationer

Enkelt att ta sig till butiken med bil och allmänna kommunikationer
Tulegatan 25