Omformargatan 19

Tunbytorp , Västerås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

190 m²

Pris

1 425 000

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
Möjlighet att förvärva en lokal i Brf Högspänningen Företagspark. LOA 190 kvm fördelat på 100 kvm i markplanet och 90 kvm en våning upp. Fastighet från 2017 med moderna och flexibla verksamhetslokaler med stora industriportar om 4x4,5 m, ca 5 m i takhöjd, spolränna som är kopplad till föreningens oljeavskiljare. Trapp upp till plan två och övervåningen går även att nå separat via trapphus med hiss. 2 p-platser ingår. Fiber finns. Inhägnad asfalterad gårdsplan med flertalet p-platser och elektrisk grind. Månadsavgift 6178 kr exkl moms.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kontor 1 90
Industri 1 100

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Driftskostnad:

74 136 /år

Pris:

1 425 000

Prisinformation:

högstbjudande

Teknisk information

Byggnad: Lokal 10 i Brf Högspänningen

Byggnadstyp: Övrig

Byggår: 2017

Beskrivning: Byggnadstyp: 2 plan Grund: Gjuten platta Stomme: Stål Fasad: Sandwichelement Tak: Takduk av PVC Fönster: 3-glas Uppvärmning: Fjärrvärme Vatten & avlopp: Kommunalt KORT OM FÖRENINGEN Bostadsrättsföreningen består av 20 bostadsrättslokaler. Som bostadsrättsinnehavare ansvarar du för innandömet på din lokal. Avgiften som erläggs till bostadsrättsföreningen går bland annat till avsättningar för skötsel och underhåll av byggnaden, gemensam el-/vattenförbrukning, snöröjning, räntor, amorteringar etc. Bostadsrättsföreningen förvaltar fastigheten till självkostnad. Bostadsrättsföreningen är en så kallad oäkta bostadsrättsförening då mer än 40 % av intäkterna kommer från lokaler. Bostadsrättsföreningen kräver att samtliga bostadsrättsinnehavare bedriver momspliktig verksamhet i lokalerna eller hyr ut lokalen till hyresgäst som bedriver momspliktig verksamhet. Lokalerna får hyras ut i andra hand.

Omformargatan 19

Om BLOKK Fastighetspartner

Vi är sedan många år Mälardalens ledande förmedlare av hyreshus, kommersiella fastigheter och lokaler. Om Du vill ha hjälp med att hyra eller hyra ut en lokal, vänder du dig till vårt nya samarbetsbolag Etableringspartner i Mälardalen. Vi har erfarenhet och kunskap att genomföra såväl fastighets- som bolagsaffärer. Dessutom har vi ett mycket brett kontaktnät av banker, revisorer, jurister och skatteexperter. Vårt huvudsakliga geografiska område är Mälardalen, men vi tar emot uppdrag över hela landet. Hos oss möter du engagerade transaktionsrådgivare med kunskap och kraft att ge just dig det lilla extra! Tveka inte att höra av dig eller stanna till vid vårt moderna kontor på Kungsgatan 78/Björksgatan 6E i Eskilstuna

BLOKK Fastighetspartner

Kungsgatan 78

632 21 Eskilstuna

www.blokkfast.se

Fler annonser från BLOKK Fastighetspartner