Grossit och E-handel

Dalarna
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Handel & e-handel

Beskrivning

  • Handel & e-handel

Grossist och E-handelsverksamhet till salu

Härmed erbjuds ni möjlighet att förvärva ett av Sveriges äldsta grossist och e-handelsföretag med ett starkt varumärke inom vadmal, skinn, textil och sytillbehör. Antalet kunder i kundregistret består av ca 2 300 kunder och består av företag, offentlig verksamhet och privatpersoner.

Företagskunderna står för ca 80% av de totala intäkterna. Dessa finns i ett relativt stort antal branscher såsom kapelltillverkning, fritidsartiklar, Klädtillverkare mm.

Den geografiska marknaden är till största delen Sverige och en mindre del av försäljningen sker till Norge, Baltländerna samt vissa länder i övriga Europa. Omsättning på 1,8 - 2 mkr med ägaren som enda anställd i nuläget. Bolaget har en e-handel med en modern plattform. Nuvarande ägare har valt att bedriva verksamheten på nuvarande nivå men det finns mycket goda möjligheter att öka omfattningen på verksamheten.

Vi arbetar med sekretess

Ekonomi

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Handel & e-handel


Om TACTIC Företagsförmedling Älvdalen

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling Älvdalen

Box 7

796 21 Älvdalen

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling Älvdalen