Björkvägen 13

Gimo , Gimo
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

370 m²

Pris

4 050 000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Bostad
  • Butik
  • Övrigt

Fastighet med fullt utrustad Restaurang och 2 Lägenheter för uthyrning.

En fastighet med fantastiska möjligheter! Två bostäder och restaurangverksamhet, detta i en renoverad byggnad med nyinstallerad bergvärme. Ytterligare byggrätt finns på tomten om ca 132 kvm.

Fastigheten är bebyggd med ett hus om ca 370 kvm med tillhörande garage och förrådsdel. Husets övervåning om ca 146 kvm är fördelad på två lägenheter på 2,5 rok vardera och dessa nås via en delad entré med tillhörande balkong, separat från restaurangverksamheten.

På entréplanet ligger en restaurang med separat bardel/spelrum och bra parkeringsmöjligheter finns intill restaurangen och för de boende på gården. Den renoverad restaurangen har ett 30-tal platser i matsalen med tillhörande kund-wc och spelrummet ytterligare ca 12-15 platser. Köket är utrustat med pizzaugn, restaurangkök, stekbord, fritös, diskrum och kylar mm. Här finns även personalutrymmen. På framsidan av huset finns en uteservering tillhörande restaurangen med ca 40 platser.

Huset genomgick omfattande renoveringar 2018-2019 och fick då bergvärme installerat, ny fasad, fönster och dörrar samt tak. Fastigheten är kopplad till kommunalt vatten och avlopp.

Källarplan fungerar väl som förvaringsyta med dess stora yta.

Båda lägenheterna är idag uthyrda för 7.500 kr/mån ink värme och el (per lgh).

Verksamhetslokalen har tidigare varit uthyrd men står fri för förfogande idag.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 2 146
Butik 1 224
Tomtarea 1 365

Ytbeskrivning

Tavernan kök & Bar På entréplanet ligger en restaurang med separat bardel/spelrum och bra parkeringsmöjligheter finns intill restaurangen och för de boende på gården. Den renoverad restaurangen har ett 30-tal platser i matsalen med tillhörande kund-wc och spelrummet ytterligare ca 12-15 platser. Köket är utrustat med pizzaugn, restaurangkök, stekbord, fritös, diskrum och kylar mm. Här finns även personalutrymmen. På framsidan av huset finns en uteservering tillhörande restaurangen med ca 40 platser. Huset genomgick omfattande renoveringar 2018-2019 och fick då bergvärme installerat, ny fasad, fönster och dörrar samt tak. Fastigheten är kopplad till kommunalt vatten och avlopp. Lägenheter Fastigheten är bebyggd med ett hus om ca 370 kvm med tillhörande garage och förrådsdel. Husets övervåning om ca 146 kvm är fördelad på två lägenheter på 2,5 rok vardera och dessa nås via en delad entré med tillhörande balkong, separat från restaurangverksamheten. Byggrätt Ytterligare byggrätt på 132 kvm finns på tomten.

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Dusch
Garage (kall)
Kök/pentry
Kundparkering
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Skyltfönster
WC

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 075 000 kr

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Pris:

4 050 000 kr

Hyresintäkter:

402 000 kr/år

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skäfthammar 12:6

Teknisk information

Byggår: 1922

Renoveringsår: 2018-2019

Tak: Plåt

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning: Bergvärme

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering för boende och restaurangbesökare.

Närservice:

Industri, konferens- och hotellanläggning, ICA, bensinmack mm

Skyltläge:

Fint belägen fastighet med stora fönster ut mot kundparkering och område intill ICA.

Kommunikationer

Med direkt närhet till väg 288 med god kommunikationer.
Björkvägen 13