Transportgatan 1T

Norra mos , Kumla
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

72 m²

Pris

1 250 000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Friköpt lokal med attraktivt läge!

 I ett av Kumlas mest expansiva och företagarvänliga områden med Byggmax, Bilhuset, Storemore och Traktorservice som närmsta granne finns nu denna lokal till salu! Endast 2 minuter till motorvägen och ca 15 minuter från Örebro!

Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet, Förvaring, Hyra ut, det är din egen fastighet - du bestämmer.

Fastigheten är ca 72 kvm. Den generösa takhöjden på 6 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan om ca 40 kvm vilket gör att den disponibla ytan kan utökas till ca 112 kvm. Varje enhet har en vikport om 4 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget. Utöver detta finns det brunn med oljeavskiljare. Fiberanslutning finns framdraget till samfällighetens teknikrum. 

Låg samfällighetsavgift om endast 500kr/mån som avser 

Lokalerna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontors eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Varmlager 1 72

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Parkering
Verkstad

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Pris:

1 250 000 kr

Prisinformation:

Utgångspris

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Distributören 6

Teknisk information

Byggår: 2021

Transportgatan 1T