Frykholmsgatan 23

Centrum , Hässleholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

5 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Hotell & turistföretag

Beskrivning

  • Hotell & turistföretag

Hotel Göinghof i centrala Hässleholm.

Möjlighet att förvärva ett etablerat hotell i centrala Hässleholm!

Hotellet erbjuder 42 bekväma rum med totalt 72 bäddar, reception, matsal, kontors- och möteslokaler samt en inredd vindsvåning som kan användas till konferenser eller som kontorsutrymme.

Den centrala platsen gör hotellet till en idealisk utgångspunkt för att uppleva allt som Hässleholm har att erbjuda - från shopping till golf och friluftsliv.

Dessutom finns möjlighet att bygga om och utveckla bottenvåningen till en restaurang. Hotellet har en stark och stabil kundbas av företags- och privata gäster och har varit i drift sedan 1961.

Det här är en enastående möjlighet för investerare att förvärva en lönsam och väletablerad verksamhet med stort utvecklingspotentiell och som kan ge hög avkastning på investeringen.

Övrig information

Övrigt:

Att köpa denna hotellverksamhet är en unik möjlighet att ta över en lönsam och väl etablerad verksamhet med en lång historia av återkommande privata och företagsgäster. Hotellets idealiska läge i centrala Hässleholm, nära till allt, ger möjlighet att utveckla verksamheten ytterligare med konferens- och restaurangverksamhet. Dessutom är Hässleholm Skånes knutpunkt med utmärkta kommunikationsmöjligheter till stora städer som Malmö, Helsingborg och Köpenhamn, samt flygplatsen i Kastrup och Stockholm Central. En perfekt investering för den som vill driva en framgångsrik hotellverksamhet med stora tillväxtmöjligheter.

Ekonomi

Antal anställda:

4

Omsättning:

5 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Hotell & turistföretag

Startår:

1961

Utrustning som medföljer:

I överlåtelsen ingår all befintlig utrustning/lösöre.

Omgivning

Omgivning/natur:

På gångavstånd från hotellet finns flertalet natursköna promenad- och motionsslingor som bl.a. Hässleholms gården, Magle våtmark och längst Almaån.

Parkeringsmöjligheter/garage:

På fastigheten finns egna parkeringsplatser samt gratis parkering längst Frykholmsgatan.

Närservice:

I nära anslutning finns flertalet restauranger, mataffärer samt brett handelsutbud längst gågatorna i centrum.

Kommunikationer

I nära anslutning till hotellet finns tågstation och busshållplats.
Frykholmsgatan 23