Norra Allmänningbo 308

Allmänningbo (norra) , RIDDARHYTTAN
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

246 m²

Pris

995 000

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad

Fastighet mycket lämplig för olika typer av boende! Belägen i naturskön by i Bergslagen. Låg driftskostnad p g a jordvärme .

Beläget i mindre by i Bergslagen med fin natur i omgivningen. Fastighet mycket lämplig för olika typer av boende te x behandlingshem, asylboende, stödboende etc. Även passande för dig som vill kombinera ditt boende med verksamhet eller lager. Låg driftskostnad p g a jordvärme. Fiber är installerat och fastigheten har kommunalt vatten/avlopp. Byggnaden är även brandskyddad, tak och väggar (de som inte redan är i betong) är klädda med dubbla lager gips. Ett visst renoveringsbehov föreligger. Hyresintäkterna är beräknade på full uthyrning. Det har tidigare varit 6 st 1 rok och det skulle kunna generera högre hyresintäkter. Ingen lägenhet är uthyrd i nuläget så den som köper kan själv välja hur ytorna ska nyttjas. Dessa ytor har många möjligheter! Fastigheten kan även användas som företagscenter, lagerutrymme, vandrarhem, bostadsrättsombildning eller som fritidshus. Eller anpassat boende för LVU, LPT eller LVM. (LVU - lagen om vård av unga. LPT - lagen om vård av psykiskt sjuka. LVM - lagen om vård av missbrukare) Det är ca 8 km till Riddarhyttan där det finns livsmedelsbutik och bensinstation. Till Skinnskatteberg är det ca 2 mil, Lindesberg ca 3 mil, Örebro ca 7 mil och Västerås ca 8 mil.

Övrig information

Övrigt:

Friskrivningsklausul. Fastigheten säljs med friskrivning för eventuella fel och brister. Säljaren är dock skyldig att upplysa om de fel och brister som de känner till. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt. Finansiering: Spekulant bör ha sin finansiering klar innan bud avges till Skogs- & villamäklaren i annat fall skall förbehåll uppges. OBS! Denna beskrivning är avsedd att underlätta för köparen att bilda sig en uppfattning om fastigheten, men kan ej betraktas som en varudeklaration. Köparen bör noggrant kontrollera alla detaljer och fullgöra sin lagenliga undersökningsplikt. Köparen kan få uppgifter/hjälp av mäklaren om olika kontrollstationer vad gäller myndigheter. Fastighetsbeskrivningen grundar sig på säljarens och olika myndigheters uppgifter angående fastigheten och kan kontrolleras med dem. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör dock huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. För ändrade förutsättningar som ej kunnat förutses ansvaras ej.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 3 246
Tomtarea 1 160

Ekonomi

Driftskostnad:

85 269 /år

Pris:

995 000

Prisinformation:

eller högstbjudande

Hyresintäkter:

252 000 /år

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Norra Allmänningbo 1:49

Teknisk information

Byggnad: Radhus

Byggnadstyp: 1- plan

Byggår: 1965

Beskrivning: 3 st lägenheter, en av dessa är uthyrda i dagsläget. Lägenhet 1. 3 rok, ca 82 kvm. Hall med målat trägolv. Äldre badrum med wc, tvättställ och dusch. Kök med målat trägolv, elspis, fläkt och kyl/frys. Vardagsrum med målat trägolv samt utgång till baksida och uteplats. Sovrum/allrum med målat trägolv samt utgång till baksida och uteplats. Sovrum med laminatgolv och utgång till framsidan. Äldre badrum med wc, dusch, tvättställ. Hyra 7 000 kr/mån. Lägenhet 2. 3 rok, ca 82 kvm. Hall med plastmatta på golv. Badrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Wc, tvättställ och dusch. Kök med plastmatta på golv. Elspis (2017) och kyl/frys. Vardagsrum med laminatgolv samt utgång till baksida och uteplats. Sovrum/allrum med laminatgolv samt utgång till baksida och uteplats. Sovrum med plastmatta på golv och utgång till framsidan. Äldre badrum med wc, dusch, tvättställ. Hyra 7 000 kr/mån. Lägenhet 3. 3 rok, ca 82 kvm. Hall med laminatgolv. Äldre badrum med wc, tvättställ och dusch. Kök med plastmatta på golv. Vardagsrum med parkettgolv samt utgång till baksida och uteplats. Sovrum med parkettgolv samt utgång till baksida och uteplats. Sovrum med laminatgolv och utgång till framsidan. Äldre badrum med wc, dusch, tvättställ. Hyra 7 000 kr/mån. Källare under hela huset. Inrymmer tvättstuga, liten wc/handfat, stort samlingsrum, förrådsutrymmen och pannrum med värmepump för jordvärmen.

Grund: Källare

Stomme: Lättbetong

Fasad: Puts/trä

Tak: Betongpannor -95

Fönstertyp: 2-glas fönster

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning: Jordvärme -08

Omgivning

Vägbeskrivning:

Från Lindesberg åk R 68 mot Riddarhyttan /Fagersta passera Hägernäs tag sedan av mot höger Allmänningbo åk till Allmänningbo passera stort gult hus på höger sida tag sedan vänster åk ca 100 m sedan ligger fastigheten på höger sida.

Norra Allmänningbo 308