Bygg- och fastighetsbranschen

Karlskrona
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

20 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Bygg och entreprenad

Beskrivning

  • Bygg och entreprenad

Väletablerad verksamhet i södra Sverige inom bygg- och fastighetsbranschen

Nu finns det tillfälle att förvärva en verksamhet som säljer och monterar säkerhetsdörrar, som i dagsläget är etablerat i Blekinge och har hela sydöstra Sverige som sitt arbetsområde.

Bolaget bildades 2014 och ägaren är själv operativ i verksamheten

Man har ett nära samarbete med kund och erbjuder hjälp i hela kedjan, från beställning till slutmontering. Verksamheten har funnits under många år och är väletablerat på marknaden.

Företaget har en stark ställning på sin lokala marknad. Bolaget har ramavtal med kommunala bostadsbolag samt löpande avtal med större välkända fastighetsägare.


Branschen är växande och man har nu ett stort inflöde av arbete. Det finns möjlighet att expandera med fler anställda och då kunna ta in mer jobb.


En unik möjlighet att förvärva en fungerande verksamhet med upparbetad kundstock och många nöjda kunder och där det finns mycket goda tillväxtmöjligheter med små medel. 


Är du intresserad av denna bransch, kanske idag har en egen byggfirma som du vill expandera då kanske detta vore något för dig.

Ekonomi

Antal anställda:

5

Omsättning:

20 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Bygg och entreprenad

Startår:

2014

Verksamhet:

Nu finns det tillfälle att förvärva en verksamhet som säljer och monterar säkerhetsdörrar, som i dagsläget är etablerat i Blekinge och har hela sydöstra Sverige som sitt arbetsområde. Bolaget bildades 2014 och ägaren är själv operativ i verksamheten