Restaurang Pigo

Duved , Duved
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

9 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Restaurang Pigo mitt i Duved

Sammanfattning restaurang Pigo i Duved

Yta: ca 400 kvm

Hyra: ca 30 000 kr per månad ex moms        

Hyresvärd: Fastighetsbolag

Avtal: 3 år löpande

Omsättning: ca 9 000 000 kr

 

En mysig och lönsam restaurang i Duved, med anor från 1980-talet, är nu till salu. Restaurangen ligger mitt i Duved och har varit på samma plats sedan starten. Nuvarande ägare har drivit restaurangen sedan 2014. Restaurangen har bra rykte och serverar både luncher och kvällsmat. Köket är i bra skick.

Duved är en expansiv ort i Åre Kommun och som tillhör tätorten Åre. Duveds lift- och pistsystem tillhör Skistar och är en del av hela Åres skidsystem. Duved har ca 700 bofasta invånare. Duveds skola är en F-9 där en stor ut- och ombyggnation skedde inför hösten 2022 då verksamheten flyttade in i en fantastisk ny skola och lärmiljö. På orten finns även en mataffär.

Överlåtelsen är planerad som en inkråmsöverlåtelse.

 

Företagsmäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling har huvudansvaret och besvarar alla frågor angående objektet. Till er som känner igen detta objekt, vänligen respektera nuvarande ägares önskemål om att all information och visning går via mäklaren. Vänligen respektera detta!

Vi tillämpar konfidentiell hantering vid denna försäljning vilket innebär att intressenter får skriva på en sekretessförbindelse för att få ta del av den fulla objektbeskrivningen. Vänligen använd PDF-filen som finns tillgänglig längst ner på denna sida under rubriken “Dokument”.

Ekonomi

Antal anställda:

6

Prisinformation:

Bud

Omsättning:

9 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Restaurang & café

Startår:

1980

Restaurang Pigo