Östra Ågatan 11

Centrum , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Butik

Beskrivning

  • Butik

Välkommen till en central butik med ett mycket bra synligt läge!

Nu finns möjlighet att driva din verksamhet i denna butikslokal om 114 kvm med ett mycket bra synligt läge där det är mycket folk i rörelse.
Lokalen ligger på Östra Ågatan 11 vid årummet som är en mycket levande gata med caféer och restauranger och fina promenad och cykelstråk.

Typisk butikslokal om ca 114 kvm med skyltfönster ut mot vältrafikerade Östra Ågatan. Lokalen är utrustad med en skiljevägg som kan användas för display samt eventuell avdelning. I lokalens bakre del finns personaltoalett, lunchrum med tillhörande pentry samt ett mindre kontorsutrymme.

Kontakta mäklaren för visning och mer information!

Ekonomi

Prisinformation:

Kontakta mäklaren för prisinformation

Utförande

Bransch:

Butik

Omgivning

Omgivning/natur:

Området kring butiken har fina promenadstråk längs årummet hela vägen till stadsparken. Det är också mycket nära Uppsalas äldre delar med Domkyrkan , slottet och Carolina Rediviva samt Saluhallen. En tvärgata upp ligger också Uppsalas gågata med ett generöst utbud av butiker, restauranger, caféer, flera apotek, systembolag och flera gallerior med bra service.

Närservice:

Det centrala läget erbjuder all service du kan tänkas behöva. En gata upp ligger gågatan med ett generöst utbud av butiker, restauranger, caféer och flera gallerior med många varierande butiker.

Skyltläge:

Perfekt skyltläge då båda fönstren vetter ut mot gatan.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bussar som trafikerar närliggande gator samt fina gång- och cykelvägar till stadsparken och Uppsalas yttre områden. Resecentrum ligger endast 10 minuters promenad bort och är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer.
Östra Ågatan 11