Tullingsås 500

Tullingsås , Strömsund
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 316 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad
  • Övrigt

Fastighet med 8 lägenheter och vandrarhem med 28 rum beläget i Tullingsås Jämtland.

Fastighet som består av 3 huskroppar som är uppförda 1924, 1954 och 1958. 

8 lägenheter återfinns i den ena huskroppen som kallas Pärlan och omfattar enligt ritningar och underlag ca 353 kvm bostadsarea. Fem lägenheter finns på övre plan och tre lägenheter på bottenvåningen där det även finns den äldre matsalen som nyttjas som samlingsrum. I källarvåning finns tvättstuga, storkök, bagarstuga samt ett flertal förråd. I denna huskropp finns en fungerande rymlig hiss.

I de andra två huskropparna bedrivs vandrarhemsverksamheten som har en lokalarea om ca 963 kvm. Byggnaderna inrymmer de 28 vandrarhemsrummen Alla rum har tvättställ. Det finns flera gemensamhetsytor såsom kök, sällskapsrum, köksutrymmen, tvättstuga, wc-rum och duschrum. I källarplanet finns pannrum med tillhörande extern pelletssilo, snickeri, samlingsrum, kök, tvättstuga, förråd mm.

Fastigheten värms upp med Pellets.

En extern värdering finns att tillgå och fås mot förfrågan.

Säljs som AB.

Företagsmäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling har huvudansvaret och besvarar alla frågor angående objektet. Försäljning av detta objekt sker i samarbete med Storsjömäklarna i Östersund.

Säljaren vill inte bli kontaktad direkt utan all visning och info går via mäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling. Vänligen respektera detta!

Vi tillämpar konfidentiell hantering vid denna försäljning vilket innebär att intressenter får skriva på en sekretessförbindelse för att få ta del av den fulla objektbeskrivningen. Vänligen använd PDF-filen som finns tillgänglig längst ner på denna sida under rubriken “Dokument”.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 8 353
Övrigt 28 963
Tomtarea 10 761

Ytbeskrivning

Fastighetsbolaget äger fastigheten Strömsund Tullingsås 1:39 som ligger i utkanten av Strömsund i den vackra byn Tullingsås. Fastigheten består av 3 huskroppar som är uppförda 1924, 1954 och 1958. I den ena huskroppen återfinns 8 lägenheter, 4 st 1:or med kokvrå och 4 st 2:or med kokvrå. I de andra två huskropparna bedrivs vandrarhemsverksamhet där det totalt finns 28 rum. Vandrarhemmet är väletablerat och har drivits i över 25 år med omdöme 4,3/5 på Google, med fina recensioner. Innan anläggningen blev vandrarhem var detta ett äldreboende.

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 193 000 kr

Prisinformation:

Bud

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Strömsund Tullingsås 1:39

Teknisk information

Byggår: 1924, 1954, 1958

Renoveringsår: Löpande

Tullingsås 500