Torsholmsvägen / Plogvägen 0

Falkenbergsmotet , Falkenberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 - 10 000 m²

Hyra

Marken är ej till salu! Vi bygger för er verksamhet och blir er långsiktiga hyresvärd.

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Större tomt om 12 000 kvm med mycket bra skyltläge i anslutning till E6:an och väg 154 mot Ullared.

På denna tomt finns möjliget att påverka uppförandet av en byggnad som passar er verksamhet inom industi, lager handel etc.

Lantmännen Fastigheter blir er långsiktiga hyresvärd.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 1 10 000

Ytbeskrivning

Mark och byggnad iordningställs efter verksamhetens behov, var med och bestäm förutsättningarna för er verksamhet!

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Hyresinformation:

Marken är ej till salu! Vi bygger för er verksamhet och blir er långsiktiga hyresvärd.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tröinge

Planlösning:

Tomten är ca 12 000 m² med bra läge i anslutning till E6:an och väg 154 mot Ullared. Det är även enkelt att ta sig hit från både Falkenbergs centrum och Falkenbergs station som ligger fyra respektive två kilometer bort. Tomten har dessutom bästa skyltläge med exponering mot de cirka 20 000 fordon som passerar på E6 varje dygn.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Bil via E6/E20 och väg 154 samt tåg och buss via Hallandstrafiken.

Omgivning

Företag i närheten:

Stort antal verksamheter väljer att etablera sig på området. Ni får grannar så som Lantmännen maskin, Granngården, Sydpumpen, Silentia, Byggmax, Padel Crew, Kynningrud Nordic Crane m.f! Även närheten till MAX Burgers, McDonalds och bensinmackar/laddningsplatser i nära anslutning.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter!

Skyltläge:

Finns möjlighet till detta men eventuella bygglov för skyltar hanteras av hyresgästen. Verksamheten kommer bli synlig ut med E6:an och väg 154.

Vägbeskrivning:

I direkt anslutning till E6 och riksväg 154 ligger Falkenbergsmotet, vilket gör läget optimalt för verksamheter beroende av bra logistikmöjligheter. Markens läge med E6 precis intill ger goda exponering och framförallt bra logistiska lösningar. Det är cirka 1h till Göteborg och 1,5h till Malmö. Ytan är detaljplanelagd för industri, kontor och logistik. Falkenbergsmotet är enligt kommunen på väg att växa fram till Falkenbergs främsta verksamhetsområde!

Kommunikationer

Buss och tåg via Hallandstrafiken. Närhet till Falkenbergsstation eller Centrala Falkenberg via buss 555 som ligger inom gångavstånd.
Torsholmsvägen / Plogvägen 0

Om Lantmännen Fastigheter AB

Lantmännen Fastigheter AB ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 20 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på cirka 1 300 000 kvm. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt till koncernen och övriga till externa hyresgäster. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.

Lantmännen Fastigheter AB

www.lantmannenfastigheter.se

Fler annonser från Lantmännen Fastigheter AB