Skiftesvägen 14

Gränna , Gränna
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

398 m²

Hyra

550 kr/m²/år. Kallhyra 550 kr/kvm. Fastighetsskatt 35 kr/kvm. Värme ca 70 kr/kvm. Egen undermätare el.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Kontor

Kontors och produktionslokal på Skiftesvägen 14 i Gränna med mycket bra placering.

På Skiftesvägen 14 i Gränna finns det möjlighet att hyra en kontors och produktionslokal. Lokalen uppgår till 398 kvm och består av enskilda kontor, konferensrum, produktionsytor och personalytor. Även att lokalen är uppdelad i olika rum så är lokalen genomgående ljus. Möjligheten finns att utforma lokalen utefter era behov tillsammans med fastighetsägaren. Behöver man ytterligare ytor för förråd/lager eller produktionsytor så äger fastighetsägaren fastigheten brevid där det finns möjlighet att hyra ytor efter behov.

Övrig information

Övrigt:

För mer information besök www.quadrent.se.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 398 550

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Reception
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Anpassningsbart. Kontakta Anders för mer information.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Prisinformation:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

550

Hyresinformation:

Kallhyra 550 kr/kvm. Fastighetsskatt 35 kr/kvm. Värme ca 70 kr/kvm. Egen undermätare el.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Garvaren 1

Våningsplan:

2 av 2

Planlösning:

Lokalen är placerad på andra våningen (markplan från Skiftesvägen). Den totala ytan uppgår till 398 kvm och består bland annat utav kontor, produktion samt lager. Ytorna är genomgående ljusa och möjligheten finns att tillsammans med fastighetsägaren utveckla ytorna efter verksamhetens behov. Utöver dessa ytor finns det möjlighet att hyra ytterligare lager-/produktionsdel i fastigheten bredvid där fastighetsägaren äger en större byggnad med mindre förråd/produktionsytor.

Omgivning

Omgivning/natur:

Gränna är en liten stad längs med Vättern vid foten av Grännaberget. Staden är mest känd som polkagrisstaden med ett flertal kokerier längs med kullerstensgatorna. Med närhet till E4:an är Gränna ett stopp som många turister gör varje år om så bara över dagen eller för längre perioder. Från Grännahamn finns även möjlighet att ta färjan ut till Visingsö. Trotts att Gränna är en mindre stad utvecklas den ständigt. I området vid Skiftesvägen pågår ett projekt för att möjliggöra bostadsbebyggelse samt en ny väg genom södra delen av staden. Vägen ska gå genom verksamhetsområdet i södra Gränna och vidare till hamnen för att avleda den tunga trafiken från de centralaste delarna. Den nya vägen är planerad att gör över åkrarna och korsa Skiftesvägen där den lediga lokalen är placerad

Företag i närheten:

Franssons konfektyr

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på fastigheten

Närservice:

All tänkbar service finns i centrala Gränna

Skyltläge:

Skyltläge mot Skiftesvägen

Skiftesvägen 14

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer. På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling och mäkleri av kommersiella fastigheter i Jönköpingsregionen. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Quadrent

Östra Storgatan 3

553 21 Jönköping

www.quadrent.se

Fler annonser från Quadrent