Stationsgatan 12

Uppsala , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

175 - 507 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Kontor i gatuplan i Centralhuset

Med ett utmärkt pendlarläge ligger Centralhuset på bara några meters avstånd från tågrälsen. Här finns nu en kontorslokal om ca 175 kvm med entré och stora skyltfönster mot ljusgården. Intill ligger en lokal som inom kort blir tillgänlig och total ytan kan därför uppgå till ca 507 kvm. Lokalen är belägen bredvid Bonnier Fastigheter Business Center som erbjuder service i form av bemannad reception, gemensamma mötesrum, telefon-/samtalsrum samt större konferenslokaler. Här erbjuds du trivsamma loungeytor där det finns möjlighet att bjuda in till möten med kollegor eller kunder. Vår personal bjuder på kaffe och te och service anpassas efter varje hyresgästs enskilda behov och önskemål. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till samtliga våra business center i både Stockholm och Uppsala. Nyligen etablerades även Wilmas Café i huset och erbjuder frukost, enklare luncher samt kaffe och fika. De ordnar även med catering till events eller andra speciella tillfällen. Centralhuset är ett BREAAM In-use certifierat hus med betyget Very Good och här lägger vi stort fokus på hållbarhet och återvinning vid anpassning av lokalerna. Lokalen om 175 kvm är strategiskt belägen bredvid Business centret med ett fint ljusinsläpp från Frodeparken. Välkommen till Centralhuset!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 175 507

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fålhagen 70:1

Byggår:

2012

Renoveringsår:

2022

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralhuset ligger på Stationsgatan mittemot Uppsala Centralstation med tåg och bussar på några meters avstånd. Ett optimalt pendlarläge till Stockholm och Arlanda eller om du pendlar norrut. På samma gata finns diverse service såsom restauranger, hotell, gym och parkeringshus . På byggnadens nordöstra sida, mot Fålhagen, ligger Frodeparken som erbjuder grönska mitt i staden och trivsamma promenadstråk.

Närservice:

Under våren 2023 etablerades Bonnier Fastigheter Business Center i gatuplanet och erbjuder diverse service till våra hyresgäster i form av bemannad reception, flexibla arbetsplatser, mindre mötesrum samt konferensrum för större sällskap. Här finns trivsamma loungeytor både i gatuplanet men även på den stora, härliga takterrassen med utsikt över hela Uppsala. Som hyresgäst i huset har du även möjlighet att nyttja våra business center på Strandbodgatan i Uppsala och Sveavägen i Stockholm.

Kommunikationer

Med tanke på Centralhusets läge vid Uppsala tågstation är det svårt att hitta ett bättre pendlarläge än detta. Bussar, flygbussar samt tåg till både Arlanda (20 min) och Stockholm (30 min) innebär stora fördelar för pendlaren. För den som tar sig med bil tar man sig snabbt ut till E4:ans påfart. I området finns dessutom flera parkeringsgarage. Fastighetens centrala placering gör att man heller inte behöver gå långt för att hitta all tänkbar service.
Stationsgatan 12