Magnus Ladulåsgatan 63A

Medborgarplatsen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

547 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ljus lokal med stora fönster högst upp i fastigheten samt egen terrass.

Mitt på Södermalm mellan Rosenlundsparken och Medborgarplatsen hittar du Fatburssjön 8. En toppmodern kontorsfastighet med hög teknisk standard, god ventilation och generöst ljusinsläpp. På plan 7, högst upp i fastigheten finns en yteffektiv lokal med stora fönsterpartier i flera väderstreck och egen terrass men utsikt över Södermalms takåsar.

Ytor

  • Total yta:

    547 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fatburssjön 8, Magnus Ladulåsgatan 63 (Hus 864)

Våningsplan:

7

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt stadsläge med närheten till vatten och grönområden så som Tantolunden och Vitabergsparken. Perfekt för promenader eller en lunch under sommarhalvåret. Det finns även gott om restauranger och butiker, bl.a. längs med trevliga Götgatsbacken.

Närservice:

I området finns ett stort utbud av restauranger och shopping. Söderhallarna ligger ett stenkast bort och köpcentrumet Ringen går du till på några minuter. I området finns flertalet träningsanläggningar varav SATS finns i grannfastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på några minuters promenad från från både Medborgarplatsen och Slussens tunnelbanestationer (röd och grön linje) samt Södra Station där pendeltåget smidigt tar dig antingen norr eller söder om stan. Det finns även ett flertal innerstadsbussar och busslinjer mot Nacka att välja på.
Magnus Ladulåsgatan 63A