Karlsrogatan 91

Sommarro , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

103 m²

Hyra

591 /m²/år. Utgår ej

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Restaurang & café
  • Övrigt

Bostadsrättslokal med låg avgift som lämpar sig för bageri, smörgåsbutik, vegetarisk mat mm

Här finns möjlighet för dig som vill ha exempelvis en smörgåsbutik där du säljer fantastiska smörgåstårtor m.m. , kanske ett litet bageri, eller varför inte vegetarisk mat. Med rätt inriktning kan du här öppna din verksamhet i en bostadsrättslokal med låg avgift. Plats för såväl avhämtning som en liten servering inomhus och utomhus på egen inhägnad plats. Föreningen önskar inte pizzeria, kebabrestaurang eller liknande då det sprider os till de boende intill. Dock finns ventilation som är godkänd för viss stekning. OBS nytt pris! Sänkt från 1.250.000 kr till 990.000 kr inkl inventarier.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 103 553

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

990 000

Prisinformation:

Högstbjudande

Utgångshyra kr/m2/år:

591

Hyresinformation:

Utgår ej

Utförande

Planlösning:

Framför lokalen finns en inhägnad yta som nyttjats som uteservering. Härifrån kommer man in i själva serverings eller butiksdelen. Längre in i lokalen finns en fast monterad serverings- eller butiksdisk och bakom den ytan finns själva beredningsköket med fläktkåpa och allt. Via en gång kommer du till diskrummet som ligger längst in i lokalen. Via en gång vid sidan av denna kommer du till den bakre dörren som leder ut på baksidan av huset. Svänger du istället vänster längst in så kommer du till en med grannlokalen gemensam trappa ner till källarplan. Den del som ligger direkt under lokalen i markplan tillhör denna bostadsrättslokal. Här finns ett beredningsrum med bl.a. dubbla diskbänkar. Innanför detta rum finns ett rymligt lagerutrymme med bl.a. frysar. I källarplan finns även en kund-WC samt ett omklädningsrum för personal med WC och dusch.

Omgivning

Omgivning/natur:

Sommarro är ett trevligt bostadsområde med företrädesvis 3-4-våningshus byggda på 1940-talet i bostadsrättsform inbäddat i grönska och med absolut närhet till Stadsskogen men även nära till Hågadalen.

Företag i närheten:

Här finns det bra service med flera restauranger, närlivs samt en ica-butik vid Svamptorget i Norby och Coop mm vid Västertorg några minuter bort.

Kommunikationer

Stadsbussar trafikerar närliggande gator, bl.a. Norbyvägen. Det finns bra gång- och cykelvägar in till centrum.
Karlsrogatan 91