Vaksala Fridhem 38

Vaksala Eke , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

348 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Nu finns möjlighet att hyra nyproducerade lager- och kontorsytor i Vaksala Företagsby!

Nu finns möjlighet att hyra nyproducerade lager- och kontorsytor i Vaksala Företagsby! Lokalen om 348 m² är lämpad för lager och kontorsverksamhet. Lokalen är i två plan med lageryta i markplan och kontorsytor en trappa upp. Hiss finns mellan planen. Vaksala Företagsby har expanderat och nu är ytterligare en byggnad uppförd med flera lokaler för blandade verksamheter. Adressen är belägen i ett offentligt läge intill väg 288 med endast 5 minuters cykeltur populära Gränbystaden. I motsatt riktning nås E4:ans påfart på några minuter. Ett mycket bra och strategiskt läge.

Ytor

  • Total yta:

    348 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalen är i två plan och har en totalyta om 348 kvm varav 209 kvm i markplan med entré, trappa och hiss till övre plan. Delar av lagerytan har dubbeltakhöjd samt två industri portar för eventuell genomkörning eller inlastning från två håll. Möjlighet till omklädningsrum finns. Övre plan om 139 kvm bjuder på kontorslandskap i öppen planlösning, ett större konferensrum om man så önskar och ett pentry med intilliggande matplats samt en RWC.

Omgivning

Företag i närheten:

Till Gränby centrum tar det endast några minuter och här finns ett generöst utbud av diverse handel, frisörer, apotek, systembolag och restauranger.

Kommunikationer

Vaksala Företagsby har ett mycket bra läge vid väg 288 och nära E4:ans påfart. UL busstrafik trafikerar väg 288.
Vaksala Fridhem 38