Sven Källfelts gata 22

Nya Varvet , Västra Frölunda
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

92 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Fräsch kontorslokal med utsikt mot Göta Älvs mynning

Här bjuds du på magnifik utsikt över Göteborgs Hamninlopp! Vacker omgivning med välrenommerade restauranger och hotell med möjlighet för stora och små konferenser. Läs mer om Nya Varvet under Våra områden på vår hemsida.

Lokalen är i två plan: Övre plan är på 75 kvm som består av ett stort rum, perfekt för mindre kontorslandskap, med utsikt mot hamninloppet, Älvsborgsbron och Nya Varvets hamn samt ytterligare 2 st stora kontorsrum. Pentry, städskåp/förvaringsrum och badrum med dusch. Balkong med plats för bord och stolar för avkopplande fikastunder. Källaren är på 17 kvm för t.ex. förvaring och lagerhållning.

Gott om parkeringsmöjligheter utanför huset. Adress: Sven Källfelts Gata 22, Västra Frölunda Kontakta Johan Källfelt vid frågor och för visning av lokalen. Tel: 031-697013 eller johan.kallfelt@kallfelt.se

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 75
Lager & logistik 17

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Kök/pentry
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nya Varvet 726:43

Våningsplan:

1

Antal rum:

3

Planlösning:

Kontorslokal med tre rum, pentry och WC. Mindre lageryta i markplan.

Omgivning

Företag i närheten:

Nya Varvet är inte bara en plats, det är en destination och området pulserar av aktivitet och mångfald. Med närhet till havet och hela den historiska miljön på Nya Varvet blir din lokal en del av en levande och dynamisk miljö. Här finner du inte bara industrilokaler och kontorsbyggnader, utan också skolor, en padelhall, flera restauranger och till och med ett hotell med konferensanläggning.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringstillstånd

Kommunikationer

Direktbuss från Brunnsparken
Sven Källfelts gata 22