Herrestads Torsberg 820

Herrestad/Svenseröd/E6/Torp , Uddevalla
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

50 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Stora Etableringsytor i Uddevalla, Herrestad, direkt vid E6,Torp Köpcentrum, IKEA. Vi bygger, hyr ut till er, tex lager, industri el logistik lokaler

Vi har ca 50 000 m² ledig mark där vi erbjuder Er att av oss hyra lediga lokaler.
Ytan är uppdelad på 4-5 ytor direkt vid E6 i Uddevalla, Herrestads Torsberg.
Etableringsytorna ligger på båda sidor av E6 vid Torsberg, Svenseröd, Bången och Geddeknippeln.
Det är fantastiska möjligheter till nybyggnationer med mycket bra strategiskt läge.
På dessa ytor i Uddevalla erbjuder vi Er att av oss hyra lediga lokaler för industri, produktion, lager, logistik eller handel.
Vi möter behovet, nyproducerar och öppnar upp möjligheter för företag med div användningsområden för att tillsammans utveckla detta otroliga expanderingsläge i Uddevalla. 
Vi är konkurrenskraftiga när det gäller nyproducerade fastigheter och anläggningar inom logistikmarknaden. Söker ni lokal eller logistikfastighet i Uddevalla?

Inom området, på Svenserödsidan av E6, där har vi nyproducerat ytterligare 1 fastighet med 9 st företagslokaler som var klar för infyttning 231101.
Där har vi tidigare byggt 2 fastigheter med totalt 17 st företags och lagerlokaler för uthyrning. Allt är uthyrt.
Vi har även, 2022, nyproducerat en Höghall på 2 200 m² som finns ledig för uthyrning, precis bakom den utför vi nu vår senaste nybyggnation.

Vi skapar utrymme för Er att utveckla Er verksamhet.
För Ert företag som vill ligga nära Torp Köpcenter men till lägre kostnader för lokaler, försäljning och distribution. En utvecklingsmöjlighet för Er är att dra nytta av det centralt belägna området, men Ni är inte beroende av det.

Lokalvägen mot E6 är i direkt anslutning med utfart mot E6 söderut vid IKEA ca 2 km eller norrut 3 km med utfart på E6 vid Hogstorp.
Närhet till IKEA på Östra Torp Handelsplats men även till Torp Köpcentrum som fortsätter att expandera.

Strategiskt bra läge, 8,5 mil till Göteborg och 10,5 mil till Norge.
Enligt årsmedelsdygnsstatistiken (ÅDT) så passerar det 22 830 fordon/dygn på aktuell sträcka på E6, vid området. Med minst två personer i varje fordon så är det närmare 46 000 kontakter/dygn eller 322 000 kontakter/vecka. Sommartid är det ca 37 000 – 38 000 fordon/dygn.


Här finns närhet och möjligheter till allt som kan behövas för att Ni skall kunna bygga och utveckla Ert företag. Vi bygger och hyr ut till Er!

Kontakta Tomas för mer information 070-637 21 00 eller tomas@tomasgravare.se
Besök gärna vår hemsida för mer info, bilder och tips på vår verksamhet med övriga fastigheter och lediga lokaler. www.tomasgravare.se

Ytor

  • Total yta:

    50000 m2

Herrestads Torsberg 820