Hangövägen 29

Värtahamnen , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

69 m²

Pris

Tillträde

Omgående / Enligt ök

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

EQ STHLM är arbets- och mötesplatsen för utbyten som utvecklar. Beläget vid vattnet i Värtahamnen, här hittar du kontorslokaler från smått till stort!

EQ Sthlm coworking är ett nyrenoverat kontorshotell beläget längst med kajen i omtalade Värtahamnen. En dynamisk och social arbetsplats med egna kontor och gemensamma mötesrum, lounge och kök. EQ Sthlm erbjuder lokaler i storlekar mellan 14 – 191 kvadratmeter med möjlighet till både kort- och långtidskontrakt. Läs mer på www.eqsthlm.se

Som hyresgäst har du fri tillgång till nybyggt, modernt gym med sjöutsikt och fullt utrustade omklädningsrum. Vägg i vägg med EQ Sthlm hittar du RUFF Indoor Golf och sommaren 2024 öppnar Scandic sitt nya hotell med totalrenoverade hotellrum, takbar, ny restaurang och wellness-avdelning med utsikt över Stockholm och Lidingö.

Ytor

  • Total yta:

    69 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående / Enligt ök

Prisinformation:

Städning, wifi och kaffe ingår

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Värtahamnen har en central plats mitt i Norra Djurgårdsstaden. När området är färdigbyggt kommer det att finnas cirka 1 700 lägenheter och 20 000 arbetsplatser. Visionen är att Värtahamnen ska bli den mest socialt hållbara stadsdelen och miljömålen är minst sagt ambitiösa. En unik plats håller på att växa fram – en destination redo för morgondagen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om parkeringar utomhus.

Närservice:

ICA och restauranger i närheten. Sommaren 2023 öppnar Stockholms största kulturscen B-K i området, lokalerna har plats för tre scener och 3 750 besökare. B-K:s verksamhet kommer att kretsa kring kultur med fokus på livemusik, klubbar och evenemang.

Kommunikationer

Det är ca 10 minuters promenad till Gärdets tunnelbanestation, 8 minuter med cykel till Stureplan. Buss 76 går i närheten av huset, 1:an till i Frihamnen och pendelbåten stannar i hamnen. Mycket enkelt att ta sig med bil via tunneln ut på E18, E4/E20 och Lidingö. Gott om parkeringar i området.
Hangövägen 29