Mogölsvägen 26

Hedenstorp , Jönköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 487 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Modern och flexibel lokal för lager och logistik.

Nyproducerad lager och logistiklokal, färdigställd år 2020. Lokalen ligger i det strategiskt belägna industrområdet Hedenstorp ca 6 km från centrala Jönköping. Området ligger längs riksväg 40 med närhet till motorväg E4 och riksväg 47. 

Den totala ytan uppgår till 1 487 kvm fördelat på 1 248 kvm lager/logistik och 239 kvm kontor och personalutrymme. Lagerdelen har öppen planlösning och en generös takhöjd med 8,2 meter till balk. Lokalen har två portar med lastkajer i direkt anslutning till den öppna lagerdelen. God tillgänglighet för transporter med stora asfalterade ytor mot lastportarna. 

Kontor och personaldelen är ljus med stora fönster och erbjuder en trivsam arbetsmiljö. Delen inkluderar även omklädningsrum. 

Lokalen erbjuder bästa skyltläge mot riksväg 40 som kopplar samman Jönköping och Göteborg. 

Övrig information

Övrigt:

Emilshus är ett fastighetsbolag med småländska rötter som bygger nära relationer med sina hyresgäster genom lokal närvaro och engagemang på orterna där bolaget finns. Verksamheten präglas av långsiktighet, stabila kassaflöden och lönsam tillväxt. Sedan 2018 har Emilshus etablerat sig som ett av de ledande fastighetsbolagen i Småland, Östergötland och Halland med cirka 7,3 miljarder kronor i fastighetsvärde per december 2023. Verksamheten bedrivs för närvarande i sju förvaltningsområden; Växjö, Jönköping, Östergötland, Kalmar, Halland, Vetlanda och Värnamo. Emilshus är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan 2022.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 1 248
Kontor 239

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hedenstorp 2:41

Byggår:

2020

Planlösning:

Modern lager och logistiklokal om totalt 1 487 kvm med öppen planlösning. Ytan är fördelad på 1 248 kvm lager/logistik och 239 kvm kontor och personalyta. Delen för lager/logistik är öppen med endast tre pelare i mitten av lokalen. Det finns även två portar med mindre lastkajer direkt in i lagerdelen.

Teknisk information

Takhöjd:

8,2 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Omgivning

Företag i närheten:

Theofils, Sverull, Assa Abloy, Sesol Jönköping, Gilbert Trading, K-Bygg, Alfa Skogservice m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Lokalen erbjuder goda parkeringsmöjligheter.

Kommunikationer

Lokalen ligger i direkt anslutning till riksväg 40 och gynnas av närhet till motorväg E4 och riksväg 47. Lokalen nås enklast via bil men kan även nås via buss.
Mogölsvägen 26