Samaritvägen 12

Botkyrka , Tumba
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

330 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Skräddarsy din lokal-330 kvm-Markplan!

Chans att hyra en unik kontor-, vård- eller utbildningslokal på Samaritvägen 12. Lokalen kan anpassas enligt dina behov.

Lokalen är idag födelad på kontor, wc samt dusch och pentry. Lokalen är placerad i en av de sex lågdelarna med direkt tillgång till dess innergårdar. Invändigt består ytan av receptionsdel, kök, personalytor, samt korridorer med flertalet besöks- eller kontorsrum. Det finns även tillgång att förhyra förråd i källaren. samt en bekväm kiosk för de små behoven under dagen.

Skapa utrymme som passar din verksamhet och dina visioner. Här är chansen att skapa en kontorslokal med hög standard som är helt anpassad efter era önskemål och behov. Lokalen nås genom fastighetens huvudingång, lastkaj och dess korridorer. Skyltmöjligheter finns vid fastighetens huvudingång. Möjlighet till omomsadverksamhet.

Vi har som mål att uppnå Greenbuildings miljöcertifikat för fastigheten och det finns även möjlighet att skriva hyreskontrakt med Grön Bilaga

Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning!

Ytor

  • Total yta:

    330 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Omklädningsrum
Parkering
Reception
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Samariten 1

Byggår:

1969

Energiklass:

E

Teknisk information

Takhöjd:

2,8 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är idealiskt belägen på Samaritvägen 2, cirka 800 meter norr om Tumba centrum. Omgivningen består främst av flerbostadshus och småhus, och goda allmänna kommunikationer finns till och från fastigheten. Området kännetecknas av en harmonisk blandning av skog, natur, promenadstråk, bostäder och verksamheter.

Närservice:

Runt om i området, finns flera restauranger och serveringar. För ett större serviceutbud erbjuder Tumba centrum ca 50 butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer

Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till och från fastigheten. Fastigheten nås lätt med bil via E4 men också med allmänna kommunikationer. Perfekt läge med närhet till Tumba station samt flera busskommunikationer till pendeltåg. Pendeltåg finns inom gångavstånd till Tumba centrum (800 meter) och erbjuder snabb förbindelse till Stockholm city på cirka 24 minuter. Det finns även gott om parkeringsplatser att förhyra på fastigheten samt besöksparkering.
Samaritvägen 12