Lindtorpsvägen 10

Adolfsberg/Södra Linhult , Örebro
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

23 - 120 m²

Pris

Tillträde

Beräknad färdigställande Q2/23

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Flexibla industrilokaler, hyreslokaler där din dröm kan bli verklighet

De högklassiga och flexibla Talli-lokalerna

Är du företagare och saknar en lokal med bra läge? Har du en fantastisk affärsidé eller letar du efter ett smart investeringsobjekt? Drömmer du om en egen plats för din bilhobby? En plats där du kan restaurera möbler eller arbeta med händerna? De innovativa Talli-lokalerna är avsedda för alla.

I Finland har begreppet Talli, eller Talliosake som vi heter där, blivit synonymt med våra flexibla och mångsidiga lokaler för småföretag och hobbys. Vi var pionjärer och är idag marknadsledare med ca 5 000 lokaler i drygt 70 anläggningar på ca 35 orter.

Hemmabas för affärsidén

Talli-lokalerna erbjuder kostnadseffektiv stabilitet till småföretagarnas vardag. Din idé har plats att växa och du har friheten att göra det som passar dig bäst.

En ordentlig lokal för DIN hobby

Allt färre har plats för sin hobby eller fritidsintresse hemma. I Tallilokalerna finns det rejält med plats för exempelvis tvätt, bilservice och mindre reparationsarbeten, om bilar är din hobby. Man kan också bygga exempelvis toalett och ett litet kök i lokalen för att göra den ännu trivsammare.

Smart investeringsobjekt

Talli-lokalernas användarkrets är vid och efterfrågan stor. Talli-lokalerna har byggts på attraktiva lägen intill smidiga förbindelser. Lokalerna är byggda av högkvalitativa material och är försäkrade, övervakade och lätta att ta hand om.

Efter flera framgångsrika år i Finland etablerar vi nu Talli på flera orter i Sverige runt om i Sverige.

Talli-lokalerna passar perfekt för både företag och privatpersoner. Lokalerna kan till exempel användas för;

  • garage för  bilhobby och motorcyklar
  • affärslokal för arbets- och produktionsyta
  • verksamhetslokal
  • verkstadslokal
  • förråd och lager
  • hobby

Övrig information

Övrigt:

Lokaler med och utan entresol. Lokalerna kan också kombineras så att de bildar större helheter. Tilläggsutrustning: Entresol, toalett pentry och duschkabin. Standardutrustning: Mekanisk frånluftsventilation Lysrörsbelysning Golvbrunn med olje- och sandavskiljare Fullvärdesförsäkring för fastigheten Färdigt avtal för fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel Anslutning för installation av toalett Kallvatten Fjärrstyrd garageport med separat gångdörr Kameraövervakning med inspelning Belyst och asfalterad gård Betongplatta med epoxi ytskikt El: 3-fasuttag.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 23 120

Ytbeskrivning

Industri, verkstads eller -lagerlokal med kontor. Möjligheterna är många med en Talli-lokal. Utmärkt att använda för din verksamhet, populärt för hantverkare och installatörer t ex. Eller för dem med lager som vill kunna lasta och lossa enkelt och samtidigt jobba i lokalen. Flexibla storlekar, funktioner och lösningar efter behov. Hör med en av våra säljare för mer information och priser. Talli.com/kontakt Talli-lokaler är även populärt för motorintresserade. Ta han om bilen, motorcykeln, skotern, båten eller husbilen på bästa sätt.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kundparkering
Lastport
Parkering
Verkstad

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Beräknad färdigställande Q2/23

Prisinformation:

Vi har olika storlekar och pris på lokalerna

Utförande

Byggår:

2023

Planlösning:

Nya verksamhetslokaler med högt i tak, egen lastport och tåliga golv, perfekt för verksamheten eller hobbyn. Finns både att hyra och att köpa.

Teknisk information

Takhöjd:

5 m

Uppvärmning:

Direktverkande el

Ventilation:

Mekanisk frånluftsventilation

Lindtorpsvägen 10