Skalholtsgatan 6-8

Kista , kista
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

700 - 7 292 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Egen kontorsfastighet med möjlighet till lager alternativt produktionsytor

Här finns möjligheten att etablera er i ett av Stockholms bästa skyltlägen! Lokalen erbjuder stor flexibilitet för verksamheten och en bra kombination av ytor för såväl logistik som kontor. Fastigheten är ca. 7300 kvm fördelat på 5 plan där anpassningsbara och moderna kontorsytor kan erbjudas från plan 2 till plan 5. I fastighetens nedre plan finns möjlighet till logistik- alt. produktionsytor upp till 2 400 kvm med egen lastkaj. Med detta fantastiska läge når ni med enkelhet E18 på ca. 1 min samt E4 inom 3 min. Låter detta intressant? Hör gärna av er till oss så diskuterar vi hur dessa lokaler kan stödja just er verksamhet. Varmt välkomna på visning!

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 700 7 292

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

5

Omgivning

Omgivning/natur:

KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning. Det flesta träningskedjor finns etablerade i området. De som ligger närmast från fastigheten sett är "Friskis & Svettis", Actic, S.A.T.S. och 24-fitness. Andra aktörer att nämna är World Class och Puls och Träning.

Närservice:

Serviceutbudet är högt då Kista Galleria är en utav de mer välkända Gallerior och ett av de mest välbesökta. Många stora butikskedjor är etablerade här och restaurangutbudet är över förväntan. Är det nöjen man söker rekommenderar vi SF-Bio samt O´learys, som förutom bowling även erbjuder GoCart. Glöm inte heller att besöka det digitala biblioteket som nyligen öppnade.

Kommunikationer

Med ett promenadavstånd på 8-10 minuter tar man sig till tunnelbanan och det busstorg som finns. Med vissa busslinjer tar du dig lätt upp till pendeltåget, Helenelunds Station. Om man inte vill ta taxi eller bill till de båda flygplatserna (Bromma samt Arlanda), går flygbussarna genom Kista.
Skalholtsgatan 6-8

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum