Backtorpshöjden 24

Backtorpshöjden , Norrtälje
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

105 m²

Pris

1 599 000 kr

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

105 kvm industrilokal till salu!

På Backtorpshöjden har vi nu färdigställt vår fjärde och sista etapp med friköpta industrilokaler. Vi har ett fåtal lokaler kvar till försäljning och tillträde kan ske omgående om så önskas!

Unikt för vårt projekt i Norrtälje är att vi även bekostat och inkluderar flera installationer så som:
* Stängsel runt hela område
* Elgrind med integrerat passersystem
* Kameraövervakning
* Entresol om ca 33kvm

Ska du köpa en lokal till ditt företag? Missa inte att angiven köpeskilling nedan är inkl. moms. I det fall du köper som företag och verksamheten är momsregistrerad finns möjlighet att lyfta tillbaka moms på den del av priset som innefattar byggnadskostnaden vilket är strax under 200 000 kr.

Detta är Egenlokals sista etapp på Backtorpshöjden - ta tillfället i akt och bli en lycklig ägare av din egna lokal!

Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. 

Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med oljeavskiljare.

Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler.
Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Man kan med fördel använda en enhet som förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm.

Priset för en lokal är från 1 599 000 kr med en samfällighetsavgift om 500 kr/månad exkl. moms.

Läs mer på: https://www.egenlokal.se/projekt/karlshojdens-industriomrade

Övrig information

Övrigt:

BESRIVNING VÄGGAR Väggarna består av sandwichpaneler som har en kärna av stenull, på bägge sidorna är det lackerad stålplåt. Ytterväggarna är 120-160mm tjocka och innerväggarna är 100mm tjocka. YTTERTAK Yttertaket är uppbyggt med bärplåt av platsfolie, isolering samt takpapp. Längs båda långsidorna finns det snörasskydd. BOTTENPLATTA OCH KANTBALK Bottenplattan består av armering, betong och isolering. Utmed plattan är det L-kantelement. Våra betongplattor utformas specifikt för varje projekt efter de markförutsättningar som den geotekniska undersökningen visar. Våra betongplattor tenderar som all betong att spricka vid uttorkning, därför kan det förekomma mindre sprickor i din lokal. Denna typ av sprickor påverkar inte konstruktionen. PORTAR Alla portar kommer från en av de största porttillverkarna i Sverige. Mått: 4,2x4m (b x h) med en gångdörr i ett av vikbladen. Portarna är uppbyggda av 50mm tjocka sandwichpaneler, i varje port ingår en rad fönster (480x860). FÖNSTER I GAVELLOKALER Högisolerade fasta fönster med 2-glas. Med inre fogband och konstruktionen av isolatorn optimeras isoleringarna i varje profil, insidan kompletteras med ett foder av specialanpassad aluminiumprofil som är anpassad för väggtjockleken i våra projekt. STOMME Stommen består av varmförzinkat stål eller limträ. Vid stomme av varmförzinkat stål kommer hallen bestå av både pelare och takbalkar av stålprofiler. Vid stomme av limträ kommer hallen bestå av både pelare och takbalkar av limträ. VENTILATION Självdragsventilation. Vid eventuell eftermontering av mekanisk ventilation behöver anmälan till kommunen göras GRUNDBELYSNING I varje lokal ingår grundbelysning som består utav en LED-armatur som monteras på hjärtvägg. VATTEN OCH AVLOPP Till varje lokal finns det inkommande vatten och ett avloppsrör. FIBER Fiberanslutningen är betald och anslutning finns förberedd i det gemensamma teknikrummet. ELCENTRAL Varje lokal har en elcentral som är uppsäkrad till 16 Ampere, varje lagfaren ägare ansvarar själv för att beställa ett säkringsabonnemang på 16 Ampere från den lokala nätägaren.

Ytor

  • Total yta:

    105 m2

Ytbeskrivning

72 kvm i bottenyta och 33 kvm på ett entresolplan.

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Omklädningsrum
Verkstad
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Pris/överlåtelseavgift:

1 599 000 kr

Prisinformation:

Priset är inkl. moms

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ursprungsfastighet Norrtälje Trålen 1

Byggår:

2023

Teknisk information

Uppvärmning:

Möjlighet till luftvärmepump

Ventilation:

Självdragsventitalion

Backtorpshöjden 24