Handelsvägen 3

Södra Ryd , Skövde
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

72 - 105 m²

Pris

1 399 000 kr

Tillträde

Kvartal 3, 2023

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

72 kvm industrilokal till salu!

EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjlighet att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler vid Rydsrondellen, Skövdes mest expansiva område med ett mycket strategiskt läge nära Skövde centrum. EgenLokal kommer att uppföra 22 lokaler om ca 6×12 golvyta, 72 kvm. Möjlighet finns att välja till ett entresolplan för att utöka ytan till 105 kvm. Varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger.

Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. 

Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med oljeavskiljare.

Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler.
Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Man kan med fördel använda en enhet som förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm.

Beräknad inflytt kvartal 3, 2023

Priset för en lokal är från 1 399 000 kr med en samfällighetsavgift om 500 kr/månad. 

Läs mer på:

https://www.egenlokal.se/projekt/skovde-sodra-ryd

 

Övrig information

Övrigt:

EgenLokal är en del av Torngrund Group, en koncern som 2022 prognoseras ha en omsättning på 525 mkr och en balansomslutning på 300 mkr. Att vi är en del av en större koncern med alla delar av verksamheten inhouse bidrar till en enorm styrka och stora fördelar. All information som kommer fram under processen når snabbt och enkelt övriga delar av verksamheten vilket bidrar till ett effektivt arbetssätt som minimerar såväl kostnader som tidsåtgång och ledtider.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 72 105

Ytbeskrivning

72 kvm i bottenyta med möjlighet till entresolplan om 33 kvm.

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Omklädningsrum
Parkering
Verkstad
WC

Ekonomi

Tillträde:

Kvartal 3, 2023

Pris/överlåtelseavgift:

1 399 000 kr

Prisinformation:

Priset är inkl. moms

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skövde Handlaren 27

Byggår:

2023

Teknisk information

Uppvärmning:

Möjlighet till luftvärmepump

Ventilation:

Självdrag

Handelsvägen 3