Fyrislundsgatan 79

Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 111 m²

Hyra

1 700 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Butik, verkstad med kontor och personalutrymmen på plan 2 i Fyrislund!

Nu finns möjlighet att hyra en försäljningsyta med tillhörande kontor och personalytor i Fyrislund. Plan 1 har en yta om 761 kvm med en öppen försäljningsyta med. På plan 2 finns kontor, personalutrymmen och lager. En mycket bra yta med ett perfekt läge nära E4:ans påfart och hela Fyrislund, Östra Fyrislund och Boländerna med brett utbud av försäljning, verkstad, lager och logistik.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 1 111 1 700

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1700

Utförande

Planlösning:

På plan 1 om 761 kvm finns huvudentrén till en stor öppen försäljningsyta. Längre in till höger finns flera kontorsrum, personalrum med pentry samt omklädningsrum för personalen. På plan 2 finns en stor yta för lager, flera kontorsrum, två konferensrum samt flera förråd och ett pentry. Lokalerna är flexibla och går att brukas för flera verksamheter inom bilförsäljning, lagerverksamhet och verkstad.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fyrislund ligger öster om Uppsala strax intill den södra avfarten från E4:an. I området finns flertalet verksamheter såsom möbelbutiker, skolor, handel, restauranger men även industri och kontor mm .

Företag i närheten:

Det finns gatukök nära samt i intilliggande Fyrisborg finns Cajsas kök. I området finns även flertalet butiker samt i Årsta ca 1 km från lokalen finns ICA Årstahallen. Söderut från lokalen ligger ett stort handelsområde med IKEA, Coop, MediaMarkt, Biltema för att nämna några.

Kommunikationer

Strax intill lokalen går busslinjer från Årsta och Slavsta till Uppsala city och stationsområdet. Här finns även landsortsbussar som går vidare norrut.
Fyrislundsgatan 79