Trollebergsvägen 5

Lund , Lund
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

278 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Fräscha kontorslokaler med fantastiskt ljusinsläpp.

Bara ett par minuter ifrån Lunds Centralstation finns nu den här lokalen om 278 kvm på våning 1 ledigt. Lokalen går att slå ihop med våning 2 som totalt är 550 kvm om man önskar en större yta. Lokalerna har stora fönster med ett fantastiskt ljusinsläpp samt rymliga rum. Det finns nyinstallerad ventilation samt komfortyla i fastigheten. I källaren har man tillgång till tvätt och duschmöjlighet.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

  • Total yta:

    278 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Terassen

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

Lund består av mysiga gågator med ett stort utbud av butiker, restauranger och diverse service. Lika nära till shopping har man till natur för den som vill ta promenadmöte eller bara en paus i naturen. Den här lokalen är det självklara valet för företaget som önskar ha närhet till det mesta.

Närservice:

Lokalen ligger mitt i centrum och har stort och brett utbud av shopping. Lika nära till shopping har man till härlig natur och promenadstråk.

Kommunikationer

Strax runt hörnet ligger Lunds Centralstation som har både buss- och tågförbindelser som tar dig ut i hela regionen.
Trollebergsvägen 5