Kopparbergsvägen 14

Västerås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

344 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med egen terrass!

Lokal med stor potential och riktigt bra läge på Kopparbergsvägen. Här kan vi tillsammans skapa ett kontor anpassat för just din verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    344 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Med sina 81 meter är Skrapan den näst högsta byggnaden i Västerås. Skrapan är belägen i centrala Västerås och tillhör fastigheten Lorens där bl.a. Ica, hotell, restaurang och gymnasieskola finns. På lunchen kan du springa en runda i Västerås största park, Vasaparken, ta en promenad vid vattnet eller dröja dig kvar en stund på en av alla trevliga lunchrestauranger som finns i kvarteret.

Närservice:

Från ditt nya kontor, med en utsikt utöver det vanliga, kliver du ut mitt i stadspulsen med närhet till restauranger, café och gym. Om du inte bor i Västerås pendlar du smidigt med 5 minuters promenad till tåg- och busstation. Om du skulle komma på något du saknar, kan du alltid meddela oss på Kungsleden. Vi är alltid intresserade av nya idéer kring hur områden kan utvecklas.

Kommunikationer

Med 5 minuters promenad till Västerås Centralstation kan både dina pendlande kollegor och besökare snabbt ta sig till er nya arbetsplats. Västerås flygplats når man på tio minuter med bil och Arlanda kommer man till på en timme och tjugo minuter med flygbussen. Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort. Cykelvägar och promenadvägar rådet det förstås inte heller någon brist på.
Kopparbergsvägen 14

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum