Hyvelgatan 47

Ar Knivsta , Knivsta
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 590 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Uppställningsplats i Knivsta

Nu finns möjlighet att hyra en uppställningsplats i expansiva Ar, ett industriområde mellan Knivsta och E4:ans påfart. Ytan som är inhägnad med grindar har en yta om 2 596 kvm och består av blandat underlag med både jord och grusade ytor. Ytan är perfekt som uppställningsplats för tex husvagnar, husbilar arbetsmaskiner eller dylikt. Ar är ett industriområde som har expanderat mycket det senaste decenniet med både industrier, kontorsbyggnader och handel.

Ytor

  • Total yta:

    2590 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Området har vuxit så det knakar de senaste 15 åren. Det är endast 2 km till Knivsta Centrum som har ett generöst utbud av service. I samma byggnad finns restaurang BORES och från lokalen har du promenadavstånd till Nova Park Hotell som erbjuder lunchrestaurang och bensinstationen Circle K som även har snabbmat och livs.

Företag i närheten:

Närmast finns ett hotell med lunchrestaurang och en bensinstation med minilivs. Mycket generöst utbud av service i Knivsta.

Kommunikationer

Från AR finns det goda kommunikationer med endast 2 minuter med bil till E-4:ans påfart vilket innebär att du har 10 minuter till Uppsala, 10 minuter till Arlanda och 30 minuter till Stockholm. Från Knivsta Centrum finns utmärkta tåg- och bussförbindelser. Bussterminal vid rondellen och infarten till området. Buss 801 mellan Uppsala och Arlanda angör terminalen. Dessutom lokalbuss till Knivsta C och Alsike samt buss till Norrtälje. Det går att cykla från Uppsala via gamla Norrtäljevägen på under en timme.
Hyvelgatan 47