Vendevägen 87

Danderyd , Danderyd
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

305 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Anpassningsbart kontor högst upp i huset med ett fantastiskt ljusinsläpp

Denna härliga lokal om totalt 305 kvm, har ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Byggnadens smala huskropp och den mycket täta fönstersättningen skapar rymd och ljus. Lokalen kommer att totalanpassas efter dina önskemål. Här finns stora möjligheter att påverka planlösning och ytskikt. Välkommen på visningen!

Övrig information

Övrigt:

Det mesta hittar du på gångavstånd. Mörby Centrum ligger endast 400 m bort och här hittar du all tänkbar närservice, butiker, mode, restauranger och så klart gott kaffe.

Ytor

  • Total yta:

    305 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Området är på en gång centralt som nära till naturen med golfbana och ridskola. Här finns både företag och trevliga bostadsområden vilket gör det enkelt att komma ut på en skön lunchpromenad i gröna lugna kvarter samtidigt som du är i centrala Stockholm på ca. 10 min. Gillar du och dina medarbetare träning finns här både gym och innebandyhall, med stora omklädningsrum för dam/herr samt bastu för den som har en stund över. Byggnaden är perfekt placerad mellan tunnelbanan vid Mörby Centrum och Roslagsbanan vid Mörby station.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Publik parkering med laddmöjlighet för elbilar.

Närservice:

Två restauranger finns i fastigheten. Mörby Centrum ligger på gångavstånd och erbjuder goda luncher, shopping, kassatjänst, systembolag och Friskis & Svettis mm. I fastigheten finns service i form av reception, konferens, gym, hotell och restauranger.

Kommunikationer

Tack vare det centrala läget i Mörby Centrum hittar du och dina kunder snabbt och enkelt hit. Lokalen ligger bara ett par minuters promenad från T-banestationen och Stockholms största busshubb. Resan från centrala Stockholm tar strax under en kvart. Från Arlanda flygplats tar det 25-30 minuter och från Bromma flygplats 15-20 minuter.
Vendevägen 87

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum