Industrivägen 13

Tyresö , Tyresö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

581 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal högst upp i huset!

Nu finns möjligheten att anpassa en kontorslokal efter era behov. Med stora ytor blir denna lokal ett bra alternativ för det större företaget. Lokalen ligger högre upp i fastigheten och här får ni som hyresgäst en fin utsikt! Välkommen på visning!

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet.

Ytor

  • Total yta:

    581 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger intill påfart Tyresövägen (229), en kilometer från Tyresö Centrum som har fullt butiksutbud och övrig närservice.

Närservice:

I närområdet finns två restauranger, gym, en livsmedelsbutik och bank. På promenadavstånd ligger Tyresö Centrum med stort utbud av matställen, banker, systembolag, matbutiker och annan service.

Kommunikationer

Kommunikationerna till och från Tyresö är goda. Kollektivtrafiken är väl utbyggd och flera busslinjer kör sträckan Gullmarsplan - Tyresö. I närområdet går busslinjerna 875, 873 och 872 via Tyresö Centrum till Gullmarsplan. Restiden är cirka 18 minuter. Du tar dig till Stockholm city med gröna linjen från Gullmarsplan på ungefär 10 minuter.
Industrivägen 13

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum