Fyrisvallsgatan 18

Börjetull , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

47 - 77 m²

Hyra

1 850 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Nu finns chansen att reservera lokaler i kommande HSB brf Normann. Objekten ligger i Norra Luthagen, en av Uppsalas mest växande och spännande stadsd

Nu finns chansen att reservera lokaler i kommande HSB brf Normann. Objekten ligger i Norra Luthagen, en av Uppsalas mest växande och spännande stadsdelar. Området har ett lugnt och trivsamt läge med närhet till både centrum och service, men också till grönområden och den vackra Fyrisån. De fyra lokalerna vetter ut mot vältrafikerade Fyrisvallsgatan där en av lokalerna kan nyttjas för caféverksamhet Tillträdet planeras till kvartal 4, 2023.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 47 77 1 850

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1850

Utförande

Planlösning:

Lokal 1 ,77 kvm är en hörnlokal med fönster i två väderstreck med en öppen planlösning med pentry och RWC längst in i lokalen. Denna lokal är lämplig för butik eller café. Lokal 2, 58, 5 kvm är en lokal med öppen planlösning samt ett avskilt mindre rum med fönster. Det finns pentry och RWC längst in i lokalen. Lokal 3, 47 kvm med öppen planlösning och pentry och RWC längst in i lokalen. Lokal 4, 47,5 kvm är en hörnlokal med fönster i två väderstreck med pentry och RWC längst in i lokalen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Området har expanderat de senaste åren med mycket bostäder där flera av byggnaderna har butiker i markplan. Härifrån är det nära till Librobäck och Mimmi Ekholms plats med god service.

Företag i närheten:

Nelins livsmedelsbutik ligger tvärs övergatan samt flera restauranger. Till Mimmi Ekholms plats är det några minuter minuters promenad, liksom till Luthagen där det finns ytterligare service.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer men buss med också endast några minuter till påfarten till Bärbyleden som tar dig till de större vägarna kring Uppsala. Det finns också mycket bra gång- och cykelvägar till centrum, grönområden och det yttre områdena kring Uppsala.
Fyrisvallsgatan 18