Åkerbärsvägen 8

Idbäcken , Nyköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

372 m²

Pris

Är ett kallterminal, öppna portar gör att uppvärmning inte är aktuell, i kontor ingår värme. Sedan är hyran beroende på om man tänker hyra personalutrymme med pentry samtidigt.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik

Hyr en terminal med utvecklings potential till låg kostnad. Dessutom finns personal- och omklädningsutrymme med bastu till er personal. KOM och kolla

Terminal med lastkaj och ramper ger flexibilitet, Samarbeta med Pågens och Solit som  kvm.Lokal 14 kvm med pentry i terminal som delas med annan hyresgäst.Toaletter finns i anslutning kontorshus som är kopplad med terminalbyggnad.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 300
Kontor 58
pentry 14

Ytbeskrivning

Terminalkontor/personalutrymme och mindre utrymme med pentry i terminalbyggnad. Gemensamma toalett utrymme i anslutning kontorsbyggnad. Finns även exklusivare kontorsrum.

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Flytta in nu..

Prisinformation:

Just nu finns det ca 250-300 kvm golvyta ledig. Man delar körytor och kajport med Pågens och Solit AB. Om man vill ha de ytor som finns kvar med del av toalett utrymme och delat pentry 140 tkr/år.

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Är ett kallterminal, öppna portar gör att uppvärmning inte är aktuell, i kontor ingår värme. Sedan är hyran beroende på om man tänker hyra personalutrymme med pentry samtidigt.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stenbäret 1

Byggår:

1963

Renoveringsår:

2010

Planlösning:

ca 200 kvm yta i Terminal byggnad på 800 kvm med expedition/kontorsutrymme. Toaletter och även omklädningsutrymme i anslutning byggnad.

Teknisk information

Uppvärmning:

i kontorshus fjärrvärme- i terminal ingen värme

Lokalen kan nås via:

Storkaj 22*5,80 med 1,30 m lasthöjd. 6 portar 3* 2,75 m bredd, ena långsidan med lasthöjd 1,25 m och andra långsidan två portar med last höjd 80 cm med nedfällbar plåt och en med lasthöjd 1,10 m.

Ventilation:

FTX

Åkerbärsvägen 8