Förrådsvägen 9

Västerslätt , Umeå
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 442 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Ljus och välplanerad lokal. Lokalen har idag en mix av öppet landskap och kontorsrum. Möjlighet finns att hyra till garage/lager med 3 st högportar.

Ljus och välplanerad lokal, på ca 1394 m2, som totalrenoverades under 2018. Lokalen har idag en mix av öppet landskap och kontorsrum. Goda parkeringsmöjligheter.

I byggnaden finns gemensamma ytor som delas av hustes hyresgäster. Den gemensamma matsalen är öppen och ljus med stora möjligheter till social samvaro. En stor altan finns i anslutning till matsalen och kan nyttjas under sommarhalvåret. I byggnaden finns även ett gemensamt gymutrymme som kan nyttjas enligt överenskommelse.

Möjlighet finns att hyra till en garage/lager inklusive entresol om 426 kvm. Lokalen har 3 st högportar, se bilder. 

Stora fina förrådsytor finns att hyra till.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 426
Kontor 16

Ytbeskrivning

Lokalen är en mix av öppet landskap och kontorsrum, samt konferensrum. Möjlighet finns att hyra till ca 426 m2 garageyta med 3 st högportar, inklusive entresol.

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Hiss:

Ja

Förrådsvägen 9

Om Balticgruppen AB

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare, driven av kärlek till Umeå. Vi utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter för hela samhället om idag totalt ca 330 000 m² i Umeå. Vi kan erbjuda en stor bredd av lokaler, t ex kontor, galleria, handel, landstingslokaler, skolor, idrottsanläggningar, gym, livsmedelsbutiker, bank, mm. Vi brinner för det bästa Umeå och vår vision är ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Välkommen att läsa mer om oss på www.balticgruppen.se

Balticgruppen AB

Kungsgatan 55

901 09 Umeå

www.balticgruppen.se

Fler annonser från Balticgruppen AB