Marianne Richters torg 1

Ebbepark , Linköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

240 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Restaurang & café

Var med och sätt smak på Ebbepark!

Vill du bli en bokstavligt närande pusselbit i uppbyggnaden av Ebbepark? Tror du på mat som smakar mod, omtänksamhet och delaktighet? Eller kaffe och bakverk som lockar och inspirerar en målgrupp som tänker nytt och hållbart? Byggnaderna, de innovativa lösningarna, läget, servicen – visionen om en nyskapande innerstadsmiljö förverkligas just nu i Ebbepark. En plats för smart livsstil och hållbar tillväxt som möjliggör utveckling, samverkan – och goda idéer!

Med gräs till tak, under Manillaparkens ena hörn, återfinns byggnaden Roligheten. Den gröna oasen är placerad mitt i Ebbepark och kommer knyta samman områdets fyra kvarter. Nu letar vi efter den perfekta aktören som vill etablera sitt café eller restaurang här.

Med en etablering i Ebbepark blir du en del av ett livfullt och helt unikt community. En sjudande stadsdel där det ständigt pågår verksamhet av olika slag – Makerspace, East Sweden Game, Campushallen, konferenser, studentliv och mycket mer… Business as usual? Nej, men om du tror på idéer och initiativ som flyttar gränser, då har du kommit helt rätt.

Övrig information

Övrigt:

Lokalen är oinredd och utan kök/café utrustning.

Ytor

  • Total yta:

    240 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Elbilsplatser
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Parkering
Restaurang
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Linköping Science Park. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen. Här finns idag ett 70-tal verksamheter, vårdcentral, apotek, djursjukhus och ett Makerspace. Ebbepark är en levande stadsdel med såväl bostäder som verksamheter och service. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, takterrass, restaurang, caféer och en ny träningsanläggning. Och mycket mer.

Närservice:

Restaurang, salladsbar och café, servicebutik och träningsanläggning finns i närområdet.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser. Bil- Lådcykelpool finns på plats. I området finns ett parkeringshus och tre parkeringsgarage.
Marianne Richters torg 1