Lindsbergsgatan 9

Sommarro , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

75 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
Lokal med del i gemensamma ytor i Sommarro. Lokalen som är 75 kvm passar för kontor och behandling . Det finns tre avskilda rum och ett omklädningsrum. Väggarna är delvis inte bärande och går att ta ner för en mer öppen planlösning. Hyresgästen delar kök och toalett med föreningen. En mycket flexibel lokal i markplan med tillgång till en trevlig lummig innergård där man få nyttja föreningens utemöbler. Det finns även p-platser att hyra.

Ytor

  • Total yta:

    75 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalen om 75 kvm ligger i markplan och är indelad i tre rum och ett omklädningsrum. Tidigare fanns en duschkabin i omklädningsrummet som går att installera igen om behovet finns. Väggarna är ej bärande så behöver man tex ett större öppet kontorslandskap går det att ordna. Hyresgästen har tillgång till föreningens kök och toalett samt ett större konferensrum att hyra. Det finns fiber indraget i fastigheten. Abonnemang bekostas av hyresgästen. Eventuella lokalanpassningar bekostas av hyresgästen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Sommarro ligger mellan Eriksberg och Kåbo nära Uppsalas centrala delar. Härifrån är det endast några minuter till stadsskogen som har många fina promenadstråk och vacker natur.

Företag i närheten:

Här på Västertorg finns det bra service med två livsmedelsaffärer, apotek, tandläkare mm. Det finns även flera restauranger.

Kommunikationer

Här trafikerar Uppsala buss med flera avgångar i timmen till centrum, Gottsunda och Stenhagen. Det finns också mycket bra gång- och cykelvägar in till centrum och områdena runt omkring. E4:an nås på 10 minuter.
Lindsbergsgatan 9