Gerd Enequists gata 16

Rosendal , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

86 m²

Hyra

1 975 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Nybyggd hörnlokal i blomstrande Rosendal!

Nu finns möjligheten att hyra en hörnlokal med öppen planlösning och gott ljusinsläpp i norra Rosendal. Ett växande område med god närservice samt goda kommunikationer. Lokalen kommer vara utrustad med pentry och HWC och skulle kunna passa för exempelvis en caféverksamhet. Tillträde är beräknat till november 2023.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 86 1 975

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1975

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Byggår:

2022

Planlösning:

Hörnlokalen om 86 kvm ligger på entréplan med fönster i två väderstreck vilket ger ett gott ljusinsläpp. Det är en öppen planlösning och lokalen kommer vara utrustad med ett pentry samt HWC längs en innervägg. Lokalen kommer vara färdigställd enligt följande: * HWC, grå klinker 15x15cm, vitt blankt kakel 25x40cm. * Målning av väggar utförs i vit kulör. * Golvbeläggning, linoleummatta grå. * Ventilation med separat aggregat i lokalen och kanalisation utförs. * El och fiber dras in i lokalen till en el central. Ett första fiberuttag utförs. * Pentry utförs med kyl, diskmaskin och mikrovågsugn. * Vitt undertak med grundbelysning utförs * Utslagsback utförs. *Förberett för fettavskiljare.

Omgivning

Omgivning/natur:

Rosendal är ett snabbt expanderande område som dessutom redan är väletablerat. Området har närhet till fina rekreationsområden som parker, Stadsskogen samt längs ån och har utöver det goda kommunikationer samt närservice.

Företag i närheten:

I Rosendal finns service såsom restauranger, caféer, matbutiker, Handelsbanken, Kronans apotek, Blomsterlandet, idrottsanläggningar, vårdcentraler mm.

Kommunikationer

Från Rosendal är det goda kommunikationsmöjligheter både med bil och buss som trafikerar Dag Hammarskjölds väg. Det finns även fina gång- och cykelvägar in till centrum som ligger på ungefär 10 minuters cykelavstånd.
Gerd Enequists gata 16