Timmervägen 3

SKÖVDE
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

718 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Övrigt

I hjärtat av södra Ryd

Välkommen med din intresseanmälan till denna centralt belägna lokal i centrum av södra Ryd. Norra Skövde är inne i en expansiv fas. Vill du vara med och utveckla ditt företag hos oss? Här har du Pizzeria, frisör, livsmedels affärer och mycket mer runt hörnet. Vi erbjuder nu en lokal i centrala Ryd, mitt på torget. Lokalen är delad på två våningsplan som kan hyras var för sig. Kontakta oss så berättar vi mer!

Ytor

  • Total yta:

    718 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2 av 5

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Stadsdelen Ryd är omgiven av skog med många stigar och elljusspår. Det som gör Skövde unikt är Billingen - ett berg nästan mitt i stan. Här finner du skidspår, slalombacke, bad och fiskesjöar. I Skövde finns även Sveriges häftigaste upplevelsebad med relaxavdelning, tropiskt landskap, klippor och vattenfall.

Närservice:

I Södra Ryd finns vårdcentral, folktandvård, frisör, livsmedelsaffär, tobakskiosk, kyrkor, förskolor, bibliotek och pizzeria. Dessutom finns flera köpcentra mellan stadskärnan och Södra Ryd - dessa heter Elins Esplanad och Stallsiken.

Kommunikationer

Sex busslinjer knyter samman Ryd med övriga stadsdelar och Skövde centrum. Dit tar du dig på 15 min till resecentrum. Bara 5 min bort ligger Kärnsjukhuset. Asfalterade cykel- och promenadvägar hela vägen till Skövde centrum. På cykel tar det ca 30 min och till fots ca en timme.
Timmervägen 3

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder