Östergatan 2C

Centrum , Kungsbacka
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

370 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Lokal i markplan med stor potential och fantastiskt läge i centrala Kungsbacka.

I centrala Kungsbacka, granne med Lindens torg finner ni denna generösa lokal med stora anpassningsmöjligheter. 

Lokalen ligger i markplan med ingång från Lindens torg. Här möts du av en öppen och välkomnande entré med mycket ljusinsläpp och golv i marmor. Längre in i lokalen finner du flera kontorsrum, kök och mötesrum. 

I dagsläget är påbörjad renovering stoppad vilket innebär att du som hyresgäst har stora möjligheter att påverka utformningen av lokalen för att den ska passa din verksamhet. Vid önskemål kan lokalen eventuellt delas. Bifogade bilder visar bilder interört både före- och efter påbörjad renovering. 

Lokalen är belägen mitt i centrala Kungsbacka nära restauranger, service och butiker. Goda kommunikationsförbindelser och nära gångavstånd till Kungsbacka station. 

Parkeringsplatser finns på torget eller i parkeringshus Linden ett stenkast bort. 

Inflyttning sker enligt överenkommelse. 

Välkommen att kontakta oss på Eksta för mer information och visning. 



Ytor

  • Total yta:

    370 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Kungsbacka är en av de mest expansiva kommunerna i Sverige och fick år 2023 det ärade priset "Årets superkommun". En attraktiv kommun som många vill bo och verka i. Nära till hav och fin natur. I centrala Kungsbacka finns det gott om restauranger, service, butiker, gym, köpcentrum med mera. Allt du behöver.

Kommunikationer

Bussar går centralt. Gångavstånd till Kungsbacka station. Här finns goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Pendeltåget tar du enkelt in till Göteborg på 25 minuter och går flera gånger i timman. Du tar dig enkelt söder ut med tåg som går varje timma. Påfarten till E6 ligger några minuters färd bort. Landvetter flygplats ligger cirka 30minuter bort.
Östergatan 2C