Målaregatan 4

Borlänge centrum , Borlänge
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

578 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Modernt utformade kontorslokaler i hjärtat av Borlänge centrum. Bra tillgänglighet oavsett vilket färdmedel man nyttjar för att besöka lokalen.

Lokalen är belägen i en fastighet bestående av såväl butiker, lokaler som bostäder. En grundlig renovering genomfördes 2017. Efter renoveringen har lokalen används sparsamt varför den fortsatt är i absolut nyskick. I fastighetens garage finns möjighet till ett antal p-platser. Garaget har access till lokalen via hiss. Access finns också till Bragegaraget där ytterligare möjlighet till förhyning av p-platser finns. I Bragegaraget finns också tillgång till laddplatser.

Ytor

  • Total yta:

    578 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Balder 4

Byggår:

1990

Renoveringsår:

2017

Våningsplan:

2 av 4

Dokument

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Lokalen har en bra tillgänglighet oavsett färdmedel.

Ventilation:

Komfortkyla

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger mitt i hjärtat av Borlänge centrum.

Företag i närheten:

Borlänge centrums utbud av såväl handel som service samt ett antal större företag, ex Elite Hotel, Systembolaget, Apotek, AFRY m fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Allmänt parkeringsgarage finns i anslutning till lokalen. Därutöver finns ett antal garageplatser reserverade för hyresgäster i fastigheten. För besökare finns också närhet till allmän parkering utomhus.

Närservice:

Borlänge centrums utbud av service.

Skyltläge:

Lokalen har en bra synlighet från flera håll.

Kommunikationer

Inom 5 minuters promenad finns resecentrum. Möjlighet att med bil ta sig till entrén.
Målaregatan 4

Om Masmästaren Dalarna HB

Masmästaren Fastigheter AB är Dalarnas största privata hyresvärd. Vi är en lokalt förankrad hyresvärd med stor bredd i hyresutbudet. Basen för verksamheten kommer alltid att vara Falun/Borlänge-regionen, men vi äger även fastigheter på andra orter som Västerås, Uppsala och Stockholm. Vår vision är att vara det självklara alternativet som hyresvärd, både för privatpersoner som söker bostad och för företag som söker nya lokaler på de orter där vi är verksamma. Masmästaren äger 62 fastigheter med 1 708 bostäder, 436 kontor/butiker och 1 772 övriga hyresobjekt. Den totala uthyrbar arean är cirka 249 000 kvadratmeter, fördelat på 123 000 kvadratmeter bostäder och 126 000 kvadratmeter kommersiella lokaler.

Masmästaren Dalarna HB

Box 1161, Åsgatan 30

791 11 FALUN

www.masmastaren.se

Fler annonser från Masmästaren Dalarna HB