Fabriksgatan 2

Lund , Lund
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

850 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Äntligen har Genetor öppnat upp i Lund, ett stenkast från stationen . Där erbjuder vi en toppmodern kontorsmiljö i en fastighet med mycket karaktär.

I det gamla Sockerraffinaderiet har Genetor flyttat in och erbjuder en modern arbetsmiljö med mycket känsla. Med endast ett par minuters promenad från stationen så har vi ett fantastiskt kommunikationsnära läge. Här kan du välja mellan möblerade kontorsrum, flexplats, coworkingytor eller fast plats i öppen miljö. Vi har en hög servicenivå och bemannad reception. Som medlem har du frukost varje vardag, tillgång till bokningsbara mötesrum, postservice och dessutom access till alla våra andra anläggningar (Helsingborg, Hyllie och Malmö). Fokusera på er verksamhet så sköter vi resten.

Våra trevliga mötesrum kan även bokas av företag som inte sitter som medlemmar hos oss. 

Ytor

  • Total yta:

    850 m2

Ytbeskrivning

I den så kallade verkstaden ligger våra helt nyrenoverade kontorsrum som är snyggt möblerade med höj- och sänkbara skrivbord, kontorsstol och skåp. I varje flyger finns dessutom telefonrum och samtalsrum att tillgå.

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Reception
Telefonbås
Terrass
Tvättservice
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Tillsvidarekontrakt med 3 månaders uppsägningstid

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Utförande

Planlösning:

Varierad planlösning med stora gemensamhetsytor, coworkingytor, mötes- och konferensrum, telefonrum samt kontor i olika storlekar.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Läget är perfekt, med närhet till såväl kommunikation som stadens utbud av butiker och restauranger. Raffinaderiet ligger i ett lugnt och mysigt område bestående av både kommersiella och bostadsfastigheter.

Företag i närheten:

Skånes Kommuner, Symetri AB, InterTLC, AB, NYoga Studio mfl

Skyltläge:

Digital skylt ut mot gatan och Genetor loggan på fastigheten.

Kommunikationer

5 minuters promenad bort ligger Lund central med fantastiska kommunikationer åt alla riktningar samt flertalet region- och stadsbussar.
Fabriksgatan 2