Toftavägen 23

Svedala , Svedala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

310 - 620 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Lokaler i centrala Svedala som anpassas efter hyresgästens behov! Passar bra till klinik, kontor eller annan verksamhet!

Lokaler perfekta för förskola, vård, eller boende, placerat på stor tomt i Svedala. Här har du möjlighet att hyra din helt egna byggnad som anpassas efter just dina behov, alternativt så kan lokalen delas på två. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp och ligger på en stor grönyta.

Skulle större yta behövas finns det möjlighet att bygga ut lokalen med ytterligare en byggnad alt bygga ut den befintliga. Runtomkring finns grannar som vårdboende, vårdcentral, tandläkare och boende. Det ingår 20 parkeringsplatser som ligger precis utanför byggnaden. 

Kontakta oss för visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 310 620

Ytbeskrivning

Lokalen går att dela av så att ni kan hyra 310 kvm.

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Folktandvården, äldreboende, vårdcentral.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ca 20 platser tillhör fastigheten.

Toftavägen 23

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner