Livdjursgatan 4

Globen , Johanneshov
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

9 - 55 m²

Hyra

500 kr/kvm per månad

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Kontor med härligt ljusinsläpp nära kommunikationer. Välkommen till ett kontor att trivas på!

Om kontoret

Endast 4 minuters promenad från Globens tunnelbana hittar du THE WORKS. Lokalerna är belägna högst upp i fastigheten, vilket bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp i alla rum. Här har företag egna kontor i varierande storlekar baserat efter behov, men delar på gemensamma ytor så som lounger, kök och mötesrum. Förutom att vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibla avtal skapar vi mervärde till våra medlemmar genom bland annat evenemang som föreläsningar och frukostar. 

I alla coworking-medlemskap hos oss ingår: 

- 24/7 access till ditt kontor

- Lounger

- Mötesrum

- Wi-fi

- Printer, scanner, kopiator

- Fullt utrustat kök 

- Kaffe och te

- Städning

Vilka är THE WORKS?

Vi erbjuder kostnadseffektiva kontor med flexibla avtal. Vi tror på flexibilitet och vill att det ska vara enkelt för företag att skala upp och ner. När ditt företag flyttar in hos oss är kontoret fullt möblerade, vilket innebär att du som medlem kan fokusera på din verksamhet.

Genom att göra smarta anpassningar av befintliga kontor kan vi erbjuda lägre hyresnivåer än våra konkurrenter. Genom samarbete med fastighetsägare återanvänder vi fastigheter och delvis möbler. Resultatet blir flexibla, billiga och smarta kontor där allt ingår- samtidigt som vi upprätthåller höga krav på funktion. Välkommen till ett kontor att trivas på!

Övrig information

Övrigt:

Kontakta oss för en visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 9 55

Ytbeskrivning

Här finns möjlighet till en rad olika kontorslösningar. Coworking eller Private Office? Hos oss anpassar vi kontoren efter ditt behov. Minsta rummet är 9 kvm och det största på 55 kvm.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Vi har 3 månaders bindningstid som standard.

Tillträde:

Omgående. Löpande tillträde

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

500 kr/kvm per månad

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kylhuset 15

Byggår:

1980

Renoveringsår:

2010

Våningsplan:

6 av 6

Antal rum:

80

Planlösning:

Kontor i tre våningsplan med intern trappa. Rum i olika storlekar beroende på företagets behov. Allmänna ytor för lounger, mötesrum och kök.

Teknisk information

Takhöjd:

2,5 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Lokalen nås via en gemensam entré. Två hissar finns i byggnaden.

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

GreenBuilding

GreenBuilding var ett initiativ från EU mellan 2004-2014 för att snabba på energieffektiviseringen inom bygg-och fastighetssektorn. Den här certifieringen riktar sig till fastighetsägare och förvaltare som vill effektivisera energianvändningen i sina lokaler och bostäder. Kravet är att byggnaden använder 25 procent mindre energi än tidigare eller jämfört med nybyggnadskraven i BBR. Idag ansvarar Sweden Green Council för GreenBuilding i Sverige.

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

I det växande Slakthusområdet finns närhet till T-bana och parkeringsplatser. THE WORKS kontor ligger högst upp i huset med utsikt över Globenområdet.

Företag i närheten:

STACCS etc.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i området via Stockholm Stad

Närservice:

Nära till Globen shopping och restauranger i området.

Skyltläge:

Huset har ett skyltprogam som företag kan ta del av

Kommunikationer

Kontoret ligger intill Nynäshamnsvägen samt: 4 min från Globens T-banestation 8 min till Globen Shopping 10 min till Tele2 Arena
Livdjursgatan 4