S:t Olofsgatan 48

Höganäs-Fålhagen-Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

127 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt
Nu erbjuds en lokal med ett lugnt läge på innergård i Uppsalas centrala kvarter. Lokalen är belägen i källarplan och har de senaste åren hyrts ut till utbildningsverksamhet men passar även andra verksamheter som inte har tillgänglighetskrav så som hiss och RWC. Lokalen är rymlig innehållande flertalet kontorsrum/utbildningssalar, kök, toalett och har en generös entré. Då lokalen är belägen i ett bostadshus ser man gärna en hyresgäst som har normala öppettider.

Ytor

  • Total yta:

    127 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalen om ca 127 kvm är belägen i källarplan med ingång från innergård. Generösa utrymmen fördelad på entré, kök/pentry med matsal, tre kontorsrum med fönster och öppna ytor. Lokalen är utrustad med pentry samt wc.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen nära järnvägsövergången vid S:t Olofsgatan/Österplan endast 5 minuters promenadväg in till city. Nära till service i form av affärer, cafeér, retauranger mm. Uppsala konsert & kongress ligger några minuter bort med flera konserter och diverse events samt restaurang

Kommunikationer

På S:t Olofsgatan har du endast några få minuters promenad till Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Härifrån finns det även bra gång- och cykelvägar till centrum men också till Uppsalas yttre områden.
S:t Olofsgatan 48