Furunäsvägen 100

Furunäset Företagsby , Piteå
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

33 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Två rymliga och moderna kontor på 9 respektive 24 m² i trevliga Furuvalvet Kontorshotell

Nu har vi två kontorsrum möjliga att hyra i populära Furuvalvet Kontorshotell beläget på Furunäset Företagsby. Kontoren har dörrar med glaspartier, stora fönster, ljuddämpande grå mjukmatta och ljusa väggar.

Här delar du gemensamma ytor såsom rymligt fikarum, lounge, väntrum, bokningsbart konferensrum, toaletter och omklädningsrum med de övriga hyresgästerna i kontorshotellet. I entrén finns en första lounge och även längre in finns ytterligare en loungeyta/väntrum.

Mycket trevligt kontorshotell för den som vill vistas i ljusa lokaler och ha en social gemenskap tillsammans med andra företagare.

Med möjlighet till tillträde omgående eller enligt överenskommelse har vi följande rum att hyra:

Rum 261 – 16,1 m², samtalsrum/telefonrum/förråd.
Rum 278 – 8,9 m², en kontorsplats.
Rum 282 – 24,4 m², en till två kontorsplatser.

Samtliga dörrar i kontorshotellet är nyckellösa och hanterad med koder. I entrén på bottenvåningen finns även postfack som ingår i hyresavtalet.

Friskvård på jobbet

På samma våningsplan har du ingång till Step Ins gym, teckna ett träningskort och passa på att träna före eller efter din arbetsdag, eller varför inte på lunchen? Eller yoga på källarplanet tillsammans med Iyengar yogaskolan? Eget omklädningsrum tillhör kontorshotellet som också underlättar om du vill ta en promenad eller joggingtur i Furunäsets vackra omgivningar. Kanske cykelpendlar du till jobbet och då kan du byta om här. 

Ytor

  • Total yta:

    33 m2

Ytbeskrivning

Kontoren är ljusa rum med stora fönster och har dörrar med glaspartier. Golvet har mörkgrå ljuddämpande mjukmatta och väggarna är målade vita.

Bekvämligheter

Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Lasthiss
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Munksund 29:187

Våningsplan:

2 av 3

Antal rum:

1

Planlösning:

Två trevliga och ljusa kontor på 9-24 kvm samt ett samtalsrum/förråd belägna i en kontorskorridor.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.

Företag i närheten:

I byggnaden finns bland andra Konsultia, Granberg Mining, InMoodi, Samtal till hälsa i Piteå, Install, Step In, Iyengar yogaskolan och Nordea. I Furunäset Företagsby finns bland annat Swedbank, Pitemassören, YouCall, Norconsult och Revisionären.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering på hela området och möjlighet att teckna avtal för motorvärmare.

Närservice:

Gym och yoga i samma byggnad som kontoret, hotell, restaurang, konferenslokaler, café och försäljning av vissa hantverk finns på området.

Skyltläge:

På invändig orienteringstavla i trapphus.

Kommunikationer

Du kan transportera dig med buss till Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar.
Furunäsvägen 100