Lilldamsvägen 1

Gimo , Gimo
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

220 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nu byggs den gamla matarstationen vid Lilldammen om till en riktigt karaktärsfull egen kontorsbyggnad i två plan.

Nu byggs den gamla matarstationen vid Lilldammen om till en riktigt karaktärsfull egen kontorsbyggnad i två plan. De gamla tegelväggarna sparas men rikligt med fönster tas upp inte minst mot Gimo Herrgård och med Lilldammens vatten i förgrunden. Det populära gångstråket med bro över mot Gimo Herrgård strax utanför byggnaden. Här finns på samma fastighet även goda möjligheter att hyra produktions eller lagerytor samt rikligt med uppställningsytor.

Ytor

  • Total yta:

    220 m2

Utförande

Byggår:

2022

Planlösning:

Via en trevlig pergola med uteplatser mot Lilldammen i Gimo kommer du via huvudentrén in i "hallen" som är öppen mot den stora loungen och kök med rejäl matplats. Från loungen har du fönster mot Lilldammen, Gimo Herrgård och den trevliga gångvägen med bro mot Gimo Herrgård. Via dubbeldörrar kommer du även till ett större mötesrum eller matrum om du så vill som ligger i hörnet med fönster såväl mot Lilldammen som åt gaveln. I det andra inre hörnet finns ett kapprum med RWC samt vanlig WC. Rakt fram från entrédörren kommer du via trappan upp till övervåningen. Väl uppe på övervåningen har du ytterligare lounge, två mindre mötesrum samt ett stort rum för stora möten eller för arbetsplatser. Såväl från loungen som från det större rummet har du en fantastisk utsikt med Gimo Herrgård i fonden och med Lilldammens vatten som en spegel i förgrunden. Från det stora rummet finns även en utvändig trappa främst för utrymning. Kommer du in i ett tidigt skede av ombyggnationen så har du även möjlighet att påverka såväl utformningen som materialval på golv etc.

Omgivning

Omgivning/natur:

Byggnaden ligger nära Gimo Herrgård med sin anrika miljö. Fina promenadstråk utmed Gimo damm eller utmed Bruksgatan där bl.a. Knutmassomusséet ligger. Här finns även Matsalarna Sandvik där du blir serverad dagens lunch.

Företag i närheten:

Till Gimo Herrgård beger du dig om du vill äta förstklassigt eller för den delen övernatta. Dagens lunch äter du på Matsalarna Gimo som ligger på kort promenadavstånd. I Gimo finns även andra serveringar och ett populärt café.

Vägbeskrivning:

Se karta.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bil mot Uppsala eller mot Östhammar. Buss går från Gimo mot såväl Östhammar/Öregrund som mot Uppsala.
Lilldamsvägen 1